Αλέξης Κούγιας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης», αιχμές για στημένη υπόθεση

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα», λέει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο συντρόφους του τραγουδιστή.

Πιο αναλυτικά, παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την υπόθεση ξυλοδαρμού πρώην συντρόφου του.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είναι το θύμα στην υπόθεση, ενώ άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη. Με μία από τις δύο, ο τραγουδιστής

έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της και είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Μου κάνει εντύπωση, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία», είπε ο Αλέξης Κούγιας. «Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Και για τις δύο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, υποστήριξε ο δικηγόρος, είναι «χρυσοτόκος όρνιθα». «Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να γίνουν οι ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια τόνισε ότι όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάλαβε τι ζητούσαν από τον ίδιο τις απομάκρυνε και χαρακτήρισε ως θύμα τον τραγουδιστή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι έχει πέσει ξανά και ξανά θύμα από τέτοιες γυναίκες. «Να κρατάτε μικρό καλάθι για τις καταγγελίες», είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΘΕΜΗΣ_ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ #ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα