Η δήλωση-σωσίβιο Ερντογάν «άρεσε» στην κυβέρνηση! Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Η δήλωση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με την οποία κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να «τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη» μάλλον διευκόλυνε την κυβέρνηση που αυτές τις ώρες δεν περνά και τις καλύτερες ώρες της. Όλες οι «ατζέντες» δεν είναι ευχάριστες και η δήλωση Ερντογάν αν μη τι άλλο συσπειρώνει κόσμο.

Ενδεικτικές οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στον ΣΚΑΙ. Τι είπε:

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκαϊ» είπε ότι

είναι απολύτως προφανές ότι η συνεχής ισχυροποίηση της χώρας μας σε όλα τα μέτωπα, στην οικονομία, στη διπλωματία, στην αποτρεπτική μας ικανότητα, κάνει τον κ. Ερντογάν να αισθάνεται εξαιρετικά άβολα. «Και αυτό τον οδηγεί να ξεπερνά κάθε όριο. Από τη ρητορική οξύτητα του προηγούμενου διαστήματος, τώρα άλλαξε πίστα. Τώρα επιχείρησε μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας. Είναι απολύτως φυσικό ο κ. Ερντογάν να μην αισθάνεται άνετα με μια κυβέρνηση που σημειώνει επιτυχίες για την πατρίδα. Είναι απολύτως λογικό να μην αισθάνεται άνετα με μια κυβέρνηση που δυναμώνει τη χώρα με ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα που εξελίσσεται ομαλά και ισχυροποιεί πάρα πολύ τις αμυντικές μας δυνατότητες και βεβαίως εδραιώνει τη θέση μας ως παράγοντα σταθερότητας  στη Nοτιοανατολική Μεσόγειο» σημείωσε. 

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος έγραψε στο twitter:

Η ΝΔ, στην προσπάθεια της να αξιοποιήσει μικροκομματικά προς όφελος της τις απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, καταντά να τον καθιστά παράγοντα της εσωτερικής πολιτικής της χώρας.
Για μια ακόμη φορά επικίνδυνη!

— George Katrougalos (@gkatr) July 2, 2022

The post Η δήλωση-σωσίβιο Ερντογάν «άρεσε» στην κυβέρνηση! Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα