Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου: «Δεν έχω δει τα εγγόνια μου εδώ και 4 χρόνια»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε, ο 30χρονος έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου.

Ο πατέρας της 29χρονης κοπέλας που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο σύζυγό της στην Αλεξανδρούπολη, κ. Εδίρνελι Μεχμέτ, μιλά με τρεμάμενη φωνή στο e-evros, λίγες ώρες αφότου έχασε την κόρη του.

«Από την ημέρα που είχε μπει στο νοσοκομείο η κόρη μου,

έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, μπαίνω μέσα στο σπίτι, βλέπω τη φωτογραφία της και δεν ξέρω τι να κάνω», περιγράφει στην κάμερα του e-evros.gr ο πατέρας της δολοφονημένης 30χρονης. Όπως αποκαλύπτει εδώ και 4 χρόνια δεν έχει δει τα εγγόνια του, ενώ δεν ξέρει καν πού βρίσκονται.

{https://youtu.be/oa6udi0faPU}

Συνελήφθη ο 32χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του

Νωρίτερα, συνελήφθη, ο σύζυγος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών 10, 8 και 3 ετών, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου που υπέστη από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του e-evros, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας - που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών - εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, είναι η 16η γυναικοκτονία μέσα στο 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα που κατοικούσε στην περιοχή της οδού Άβαντος φαίρεται ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, συγκεκριμένα μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Τα παιδιά της νεαρής γυναίκες ήταν 10, 8 και 3,5 χρονών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό και για τον λόγο αυτό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid.

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά η 29χρονη κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης, στο ΠΓΝΑ.

Ο άντρας της μάλιστα για πολλά χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr ήταν χρήστης απαγορευμένων ουσιών και είχε απασχολήσει για συναφείς λόγους τις αρχές.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή που θα δώσει ακόμα περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από το θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξανδρούπολη, Συγκλονίζει, 29χρονης, Δεν,alexandroupoli, sygklonizei, 29chronis, den