Ακυρώθηκε η πτήση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στην Αθήνα

Η πτήση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη ακυρώθηκε λόγω κακών καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να μεταβεί στη σύσκεψη.

Μπορεί ο Κώστας Μπουτζούρης αν και είναι ανεπιθύμητος να ήθελε να έρθει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η πτήση Μυτιλήνη για Αθήνα ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου είχε δηλώσει

ότι αν τα ΜΑΤ φύγουν από τα νησιά τότε θα έρθει στην Αθήνα. Μετά όμως από τη χθεσινή του ”εμφάνιση” η πρόσκληση από το Μαξίμου ανακλήθηκε.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ο κ. Μουτζούρης να μιλάει χυδαία κατά του πρωθυπουργού και μάλιστα λίγη ώρα μετά από το κάλεσμα Μητσοτάκη στους δημάρχους για συνάντηση ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση στο βόρειο Αιγαίο.

Να σημειωθεί πως σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημάρχους των νησιών του Αιγαίου για το μεταναστευτικό στο Μαξίμου, καθώς η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών για τα κλειστά κέντρα συνιστά μία ακόμη ευκαιρία για ανακωχή ολίγων ημερών, έως ότου ξεκινήσουν τα έργα για τη δεύτερη φάση.

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣΠΤΗΣΗΑΚΥΡΩΘΗΚΕΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα