Ακόμα μία σύλληψη μέλους της συμμορίας ανηλίκων, χτύπησε με γροθιές αστυνομικούς

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ακόμη ενός ανηλίκου που ήταν μέλος της συμμορίας που σκορπούσε τον τρόμο σε Άγιο Παντελήμονα, Σεπόλια, Κολωνό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν 15χρονο, κάτοικο Κολωνού, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο ΕΠΑΛ, με το οποίο τραυμάτισε τον 16χρονο μαθητή.

Κατά τη σύλληψή του, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως προσπάθησε να διαφύγει, χτυπώντας

με γροθιές τους αστυνομικούς, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 15χρονος, λίγο αργότερα, φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στη συμμορία που βιντεοσκοπούσε τις αιματηρές επιθέσεις της.

Πιο αναλυτικά, «από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός επιπλέον ανηλίκου, μέλους της συμμορίας. Πρόκειται για 15χρονο, ο οποίος κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης με μαχαίρι, που διαπράχθηκε σε σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανηλίκου.

Ο 15χρονος εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί στον Κολωνό και παρά τη σοβαρή αντίσταση, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλικός κόφτης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα