Αίγυπτος: Από εργάτης έγινε πασίγνωστος τραγουδιστής -Ζωή σαν παραμύθι για τον Αχμέντ Σάλεμ (βίντεο)

Από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε η ζωή ενός Αιγύπτιου εργάτη, όταν διαδόθηκε στο Youtube το βίντεο που τον δείχνει να βάφει έναν τοίχο τραγουδώντας.

Το βίντεο ήταν αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του Αχμέντ Σάλεμ. Ταλέντο στο τραγούδι από μικρός, έβαφε σπίτια για το μεροκάματο όπως ο πατέρας του.

Πριν από δυο χρόνια οι φίλοι του ανέβασαν το βίντεο το Youtube. Εκεί το ανακάλυψε πρόσφατα και το διέδωσε ένας Αιγύπτιος ποιητής, και όλα άλλαξαν μονομιάς

για τον Σάλεμ.

«Με πήρε τηλέφωνο κάποιος και μου είπε ότι είδε ένα βίντεο με εμένα στο Youtube, ότι είναι στις κορυφαίες τάσεις. Κοίταξα στο κινητό μου και είχε τόσες ειδοποιήσεις που κόλλησε».

Από την πόλη Γαρμπία στο Δέλτα του Νείλου, όπου ήταν γνωστός ως ο «μπογιατζής τραγουδιστής», ο 32χρονος Σάλεμ εκτοξεύθηκε στο μουσικό στερέωμα.

Ηχογραφεί άλμπουμ, παραγωγοί και τραγουδιστές τού προτείνουν συνεργασία, δίνει συνεντεύξεις σε ξένα δίκτυα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα από όλα αυτά, είναι σαν όνειρο Έχω ταλέντο από οκτώ χρονών αλλά δεν επένδυσα ποτέ σε αυτό».

Στη συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Reuters, ο Αχμέντ Σάλεμ είπε ότι έχει για πρότυπα μεγάλους Αιγύπτιους καλλιτέχνες και ονειρεύεται να αφήσει πίσω του σημαντικά τραγούδια, όχι πρόσκαιρες επιτυχίες.

#ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΑΙΓΥΠΤΟΣ #ΕΡΓΑΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αίγυπτος, -Ζωή, Αχμέντ Σάλεμ,aigyptos, -zoi, achment salem