Αγρίνιο: Αυτοκτονία βλέπει η αστυνομία πίσω από τη «βουτιά» της 35χρονης

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 35χρονη βιολόγο που βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημα της τεχνητής λίμνης Στράτου, σε κοντινή απόσταση από της Σπολάιτα της ενότητας Νεάπολης.

Η κηδεία της Μαρίας θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά έχει προκαλέσει και πανελλήνιο ενδιαφέρον με τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων να αναφέρονται σε αυτή.

Η νεαρή γυναίκα είχε εξαφανιστεί

από το σπίτι της το πρωί της περασμένης Δευτέρας αναχωρώντας με το αυτοκίνητο της. Είχε αφήσει σημειώματα για τους γονείς και τον σύζυγο της. Τα γραφόμενα πυροδότησαν την ανησυχία και σήμανε αμέσως συναγερμός στις αρχές.

Οι έρευνες αμέσως στράφηκαν στην περιοχή της Σπολάιτας και της λίμνης Στράτου. Ήταν μέρη γνωστά στην 35χρονη καθώς η οικογένεια της έχει λιοστάσι στην περιοχή.

Συντρίμμια του οχήματος εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη λίμνη Στράτου ενώ χθες, Τετάρτη, δύτες της 6ης ΕΜΑΚ μετά από κατάδυση εντόπισαν σε βάθος 18-20 μέτρων το όχημα και μέσα σε αυτό τη σορό την οποία αναγνώρισε ξάδερφος της.

Η επιχείρηση ανέλκυσης έγινε άμεσα και η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας όπου σήμερα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Τις έρευνες αρχικώς ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία το όχημα έκανε βουτιά θανάτου από γκρεμό ύψους 100 μέτρων και κατέληξε στη λίμνη. Όλα ωστόσο τα στοιχεία συγκλίνουν στην εκτίμηση πως πρόκειται για αυτοκτονία. Αυτό κατέδειξε άλλωστε η μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή. Έδειξε πνιγμό και κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειες.

Ο τραγικός θάνατος της νέας γυναίκας συγκίνησε το Αγρίνιο. Η σχετικά νιόπαντρη βιολόγος (που ήταν μαζί με τον σύζυγο της από τα φοιτητικά χρόνια) ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο τον περίγυρο της. Ευγενική φυσιογνωμία με κοινωνικές ανησυχίες, πρόσφερε εθελοντικά διδάσκοντας στο κοινωνικό φροντιστήριο, φιλόζωη που μάλιστα φρόντιζε αδέσποτα σε σημείο κοντά στον τόπο της.

Πηγή: agrinionews

Keywords
Τυχαία Θέματα