Αγία Βαρβάρα: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την άτυχη 65χρονη - «Την έδερνε ανελέητα ο πρώην σύζυγος...»

Σε εξέλιξη οι έρευνες για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Παραμένει εξαφανισμένος ο 75χρονος πρώην σύζυγος του θύματος

Στο πρόσωπο του πρώην συζύγου και πατέρα των δύο παιδιών της 64χρονης στρέφονται οι περισσότερες υποψίες για το θάνατο της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χτυπημένη από τρεις σφαίρες, στην Αγία Βαρβάρα στη γωνία των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται το σπίτι της.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο πεζοδρόμιο, τη νύχτα της Πέμπτης 3 Ιουνίου από περαστικούς, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε.

Οι έρευνες των αρχών για το στυγερό έγκλημα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη την ώρα που ο 75χρονος πρώην σύζυγός της παραμένει εξαφανισμένος από προσώπου γης.

Περίοικοι που είδαν την γυναίκα χτυπημένη και πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος, περιέγραψαν σοκαρισμένοι τις στιγμές: «Η κόρη μου άκουσε κάτι σαν βεγγαλικά, βγήκε στο μπαλκόνι και βρήκε τη γυναίκα πεσμένη», είπε μια κάτοικος της γειτονιάς.

Σύμφωνα με μία άλλη μαρτυρία, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν γύρω στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης. Άλλη μάρτυρας περιγράφει σοκαρισμένη: «Πλησίασα και είδα τη γυναίκα πεσμένη κάτω. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας. Τη γνώριζα τη γυναίκα, ήμασταν τόσα χρόνια γείτονες. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί δεν είχα δει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

{https://www.youtube.com/watch?v=nVtAB5uDjU8}

Οι δύο φίλες του θύματος

Την ίδια ώρα σοκ και δέος προκαλούν οι αποκαλύψεις που έκαναν σε τηλεοπτική εκπομπή δύο φίλες του θύματος οι οποίες υποστήριξαν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, τη χτυπούσε συχνά μετά τον χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους, αφού οι κόρες τους έμεναν στο ίδιο σπίτι με εκείνον.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μίας από τις δύο γυναίκες, το ζευγάρι είχε χωρίσει είχε χωρίσει γιατί ο 75χρονος είχε εξωσυζυγική σχέση. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη, αλλά αυτός όλο και κάτι έκανε μέχρι που έφερε την γκόμενά του στο σπίτι. Έφυγε η κοπέλα, είχε υποψιαστεί όμως. Μου τα έλεγε, "έβαλα κοριό και τα άκουσα όλα". Μέχρι που έφυγε από το σπίτι» είπε η γυναίκα, και πρόσθεσε: «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο. Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη. Πήγε στον ιατροδικαστή. Όλο τέτοια είχαν, μέχρι που έγιναν τα δικαστήρια».

Όπως είπε, η 64χρονη δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά πήγαιναν οι κόρες της στο καθαριστήριο να τη δουν. «Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε», πρόσθεσε.

Άλλη γυναίκα, επίσης φίλη του θύματος, δήλωσε ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις. «Αυτό θα το διαπιστώσετε αν πάτε στο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας. Όπου την έβρισκε, την κοπάναγε, εγώ αυτό ξέρω. Ο άνθρωπος αυτός συζούσε με κάποια και υπήρχε βία. Πήγαινε συνέχεια, μου έλεγε, στην αστυνομία και έδινε κατάθεση», είπε η γυναίκα.

«Δεν μπορούσε στα παιδιά της να πάει γιατί την κοπάναγε, έτσι μου έλεγε» πρόσθεσε, τονίζοντας πως το θύμα είχε χωρίσει πριν από τρία χρόνια και είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι, όπου χθες δέχτηκε τους δύο πυροβολισμούς που της έκοψαν το νήμα της ζωής. Συμπλήρωσε ότι αντικείμενο των συγκρούσεων ήταν τα οικονομικά και τα περιουσιακά.

Keywords
Τυχαία Θέματα