Αυτός είναι κακοποιός του Ζωγράφου: Σεσημασμένος και με βαρύ ποινικό μητρώο (βίντεο)

Αυτός είναι ο 30χρονος σεσημασμένος κακοποιός που επιτέθηκε σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της ΕΛΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου .

«Καμπανάκι» με τα είδηση ​​ότι η Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και δια ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Σεσημασμένος ο δράστης

Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα συλλήψεων για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στο «πόδι» οι αστυνομικές αρχές, «μπαράζ» συλλήψεων

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν συλλεχθεί συνολικά εννέα άτομα.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

#ΖΩΓΡΑΦΟΥ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΔΡΑΣΤΗΣ #ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα