Συνεχίζεται το θρίλερ στη Μεσσηνία: Παρατημένο το βρέφος που παλεύει για τη ζωή του

Την εξήγηση ότι ήταν… άπειρος έδωσε στους αστυνομικούς ο 20χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη επειδή κακοποίησε το μόλις 4 μηνών βρέφος του για να σταματήσει να κλαίει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα 4μηνος βρέφος από τη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, κάνεις δεν έχει επισκεφθεί ακόμα το βρέφος.

Οι γιατροί στην πρώτη διάγνωση που έκαναν διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε υποστεί το λεγόμενο τραύμα έντονης πίεσης, που συμβαίνει όταν κάποιος πάρει στα χέρια του ένα βρέφος και αρχίσει να το ταρακουνά με ένταση και πίεση.

Αρχικά ο πατέρας υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως προκλήθηκαν τα τραύματα στο βρέφος και ότι ήταν πολύ πιθανό να είχε πέσει από τον καναπέ όπου το είχε αφήσει για λίγο. Οι αστυνομικοί όμως της Ασφάλειας Καλαμάτας πήγαν στο σπίτι και έκαναν αυτοψία και δεν εντόπισαν να είναι συμβατά τα χτυπήματα με πτώση από τον καναπέ.

Ο πατέρας έχει δηλώσει ότι «τα έχασε, δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί για αυτό πήρε το παιδί, που έκλαιγε επί ένα τέταρτο στα χέρια του, το έπιασε από τους ώμους και άρχισε να το ταρακουνάει πολύ δυνατά».

#ΜΕΣΣΗΝΙΑ #ΒΡΕΦΟΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα