Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις πίσω από το δράμα του κοριτσιού - Το γράμμα που άφησε (pics)

Το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από την αυτοκτονία ενός κοριτσιού μόλις 14 χρονών στον ΗΣΑΠ του Μοσχάτου, εχθές (23/5) το μεσημέρι.

Το δράμα που ώθησε το νεαρό κορίτσι σε αυτήν την πράξη είναι μεγάλο και το κουβάρι αρχίζει σταδιακά να ξετυλίγεται. Το 14χρονο κορίτσι είχε αποπλανήσει λίγες ημέρες πριν ένας 43χρονος γείτονάς της. Η μητέρα και ο πατριός μάλιστα της κοπέλας είχαν καταγγείλλει στην Αστυνομία την Τετάρτη 22 Μαΐου

την εν λόγω αποπλάνηση.

Ο 43χρονος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, συνελήφθη αφού πέρασε την Πέμπτη 23 Μαΐου από Αυτόφωρο, βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο 43χρονος φαίνεται πως ήταν πατέρας μίας φίλης της 14χρονης ενώ είχε αποπλανήσει ακόμη ένα κοριτσάκι. Την δεύτερη αποπλάνηση αποδεικνύουν αρχεία που βρέθηκαν στο κινητό του. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε αποπλανήσει κι άλλα ανήλικα κορίτσια.

Το γράμμα

Το 14χρονο κορίτσι φαίνεται πως είχε αφήσει ένα γράμμα στον 43χρονο όπου φαίνεται πως του απευθυνόταν χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ακόμη και το ίδιο τι συνέβαινε μεταξύ τους. Η ενοχή της είναι πασιφανής.

Η τραγωδία

Η κοπέλα έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού, λίγο πριν από τις 15:00 και παρασύρθηκε από συρμό. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό.

Το 14χρονο κορίτσι φαίνεται πως πριν αυτοκτονήσει, είχε ειδοποιήσει έναν φίλο της, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έφτασε γρήγορα στον σταθμό, δεν την πρόλαβε.

Η μητέρα και ο πατριός της βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να αντέξουν τον άδικο χαμό του κοριτσιού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα