Αυτοί είναι οι 13 Γεωργιανοί σκληροί διαρρήκτες, «χτυπούσαν» σπίτια σε όλη την Αττική

Δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή - με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών - τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 13 αλλοδαπών που κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με πλοκάμια στο εξωτερικό.

Τα μέλη του κυκλώματος κατηγορούνται ότι έκαναν διαρρήξεις – κλοπές από σπίτια σε όλη την Αττική, ενώ η οργάνωση εξαρθρώθηκε στις 8 Ιουνίου από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό των διαφευγόντων τη σύλληψη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε τις φωτογραφίες τους αναλυτικά εδώ.

#ΕΛΑΣ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ #ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ #ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ #ΚΛΟΠΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα