Λίντα Εβαντζελίστα: Αποκάλυψε το παραμορφωμένο πρόσωπό της από τις πλαστικές

Η Λίντα Εβαντζελίστα φωτογραφήθηκε σε μια σπάνια έξοδο μετά από μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική που άφησε το πρόσωπο της «βάναυσα παραμορφωμένο».

Το περιστατικό συνέβη μόλις μερικές μέρες αφότου ο πρώην σύζυγός της κατηγορήθηκε ότι «βίασε περισσότερα από δώδεκα μοντέλα ηλικίας 14 ετών».

Η Λίντα Εβαντζελίστα, 57 ετών σήμερα, έχει αφήσει το πρόσωπο της χωρίς προστατευτική μάσκα ελάχιστες φορές αφότου υποβλήθηκε σε διαδικασία κρυολιπόλυσης το 2016 – η οποία είπε ότι έκανε «μόνιμα παραμορφωμένη».

Ωστόσο, μετά το κρυφτό πολλών

ετών, το πρώην σούπερ μοντέλο- που έχει τον Φεβρουάριο ότι σταματά να ζει στην «ντροπή» – βρέθηκε να περπατά χαλαρά στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Τετάρτη.

Η επεμβατική μέθοδος που της άλλαξε τη ζωή

Το 2016 έκανε CoolSculpting, μία μη επεμβατική μέθοδο, εναλλακτική της λιποαναρρόφησης, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον FDA. Οι περιοχές όμως που ήθελε να συρρικνώσει άρχισαν να μεγαλώνουν και να εμφανίζουν επώδυνα εξογκώματα στα πηγούνια, τους μηρούς και το μπούστο της. Είχε πάθει παράδοξη υπερπλασία του λίπους (PAH), που έχει παρουσιαστεί στο 0,0051% του 1,5 εκατομμυρίου τέτοιων επεμβάσεων που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο.

Το πασίγνωστο μοντέλο έχει καταθέσει μήνυση στην εταιρεία Zeltiq Aesthetics Inc, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια γιατί από τη στιγμή που παραμορφώθηκε δεν δούλεψε ποτέ ξανά. Ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία προσφέρθηκε να πληρώσει λιποαναρρόφηση για να διορθώσει τη βλάβη που προκάλεσε η PAH, αφού ο γιατρός της επικοινώνησε μαζί τους. Ωστόσο, είπε ότι την παραμονή της λιποαναρρόφησης, η Zeltiq είπε ότι θα πληρώσει για τη διαδικασία μόνο αν υπέγραψε μια συμφωνία εμπιστευτικότητας, την οποία αρνήθηκε.

#ΜΟΝΤΕΛΟ #ΕΠΕΜΒΑΣΗ #ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ #ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα