Αυτό είναι το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο, κόρη γνωστού Ελληνοκύπριου τραγουδιστή

«Το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο», έσπευσαν να χαρακτηρίσουν στο Instagram την 15χρονη κόρη του Πίτερ Αντρέ, Πριγκίπισσα.

Ο περήφανος πατέρας Πίτερ Αντρέ μοιράστηκε κάποιες φωτό της κόρης του, της 15χρονης Princes, από τις οικογενειακές διακοπές τους στην Κύπρο εντυπωσιάζοντας άπαντες με τη φυσική ομορφιά της γαλανομάτας δεσποινίδος Αντρέ.

{πηγή} Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Andre (@peterandre)

{/source}

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Andre (@peterandre)

Η Princess και ο Junior 17 ετών, είναι τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει ο Πίτερ Αντρέ με την Κέιτι Πράις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Emily (@dr_emily_official)

Η όμορφη νεαρή κόρη του Αντρέ στις φωτό μοιάζει πραγματικά πανομοιότυπη με την μητέρα της, με τους φαν του τραγουδιστή να σπεύδουν να το επισημάνουν στα σχόλια και να την χαρακτηρίζουν ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο».

Ποιος είναι ο Ελληνοκύπριος Πίτερ Αντρέ

Ο Πήτερ Άντρε (Peter James Andrea) είναι Άγγλος τραγουδιστής, ελληνοκυπριακής καταγωγής, ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστραλία.

Γεννήθηκε στο Χάρροου του Λονδίνου στην Αγγλία. Μετά την αποτυχία της μουσικής του καριέρας, έλαβε μέρος στο δημοφιλές βρετανικό πρόγραμμα I'm a Celebrity, Get Me out of Here, σε μια ζούγκλα της Αυστραλίας, όπου άρχισε μια ερωτική σχέση με την Αγγλίδα Κέιτυ Πράις (η οποία έχει το ψευδώνυμο Τζόρνταν).

Τον Ιούνιο του 2005, γεννήθηκε ο γιος τους, ο Πήτερ Άντρε Τζούνιορ (και Τζούνιορ τον φωνάζουν), και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Χάικλερ, Νιούμπουρυ, Μπέρκσαϊρ.

{source} Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Andre (@peterandre)

{/πηγή}

Οι σκέψεις για αυτοκτονία

Για την τραυματική του εμπειρία κατά τη διάρκεια των μαθηματικών του χρόνων μίλησε σε φιλανθρωπική εκδήλωση ο 46χρονος Ελληνοκύπριος τραγουδιστής Πίτερ Αντρέ (Peter Andre).

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής του «The Mysterious Girl», όταν μετακόμισε με τους γονείς του από το Λονδίνο, όπου γεννήθηκε, στην Αυστραλία, λόγω των χαρακτηριστικών του (μελαμψό δέρμα, σκούρα μάτια) δέχθηκε πολλές ρατσιστικές επιθέσεις. Μάλιστα ,όπως ομολόγησε - και μεταδίδει βρετανική εφημερίδα Sun - πέρασε πολλές φορές από το μυαλό του το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

#ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ #ΚΟΡΙΤΣΙ #ΚΟΣΜΟΣ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΚΟΡΗ #ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα