Αυτή είναι η ιδανική ώρα για πρωινό που διατηρεί σε καλά επίπεδα το σάκχαρο

Η καλύτερη ώρα για να φας πρωινό αν θέλεις να διατηρήσεις το σάκχαρο στο αίμα σου ισορροπημένο όλη την ημέρα είναι συγκεκριμένη και οι διαιτολόγοι μοιράζονται τις προτάσεις τους.

Αν και η ιδέα ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας θεωρείται κάτι σαν παρανόηση, οι ειδικοί συμφωνούν ότι το να ξεκινάς τη μέρα σου με ένα γεύμα είναι μια καλή ιδέα.

«Το πρωινό είναι σημαντικό, καθώς εκκινεί το μεταβολισμό μετά από μια νύχτα νηστείας και παρέχει ενέργεια για την επόμενη μέρα», λέει η Trista Best, MPH, RD, LD, εγγεγραμμένη

διαιτολόγος με την Balance One Supplements. «Αποτρέπει επίσης την υπερκατανάλωση τροφής αργότερα μέσα στην ημέρα μειώνοντας την πείνα και τις λιγούρες». Όσον αφορά τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι το πρωινό μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο.

Για παράδειγμα, μια μικρή μελέτη του 2017 σε περίπου 50 άτομα έδειξε ότι η κατανάλωση πρωινού μπορεί να βελτιώσει τις ικανότητες καύσης λίπους ενός ατόμου και να βοηθήσει στην πρόληψη καταστάσεων όπως ο διαβήτης τύπου 2. Οι ειδικοί μοιράζονται την καλύτερη ώρα για να φας πρωινό για ισορροπημένο σάκχαρο όλη την ημέρα.

Δείτε εδώ Ποια είναι η ιδανική ώρα για πρωινό που διατηρεί σε καλά επίπεδα το σάκχαρο στο αίμα#ΥΓΕΙΑ #ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ_ΔΙΑΒΗΤΗΣ #ΣΑΚΧΑΡΟ #ΠΡΩΙΝΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή,afti