Άδωνις Γεωργιάδης: «Κανείς δε μπορεί να αποκλείσει νέα μέτρα», τι είπε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο λιανεμπόριο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε το πρωί της Δευτέρας για τα μέτρα στο εμπόριο και την εστίαση και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «εν υπάρχει ενδεχόμενο για click away για τους ανεμβολίαστους». «Κανείς δε μπορεί να αποκλείσει νέα μέτρα» σημείωσε.

Μιλώντας για την πορεία της πανδημίας και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για λήψη νέων μέτρων ανέφερε ότι «δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει το χειμώνα, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα».

Αναφορικά με το λιανικό εμπόριο, σημείωσε ότι «έχει τηρήσει τα μέτρα, είσαι με μάσκα, στο εστιατόριο τη βγάζεις» και σημείωσε πως «ως προς την υποχρεωτικότητα δεν έχω ακούσει τίποτα για το λιανικό εμπόριο, ούτε για τον έμπορο ούτε για τον εργαζόμενο. Η εστίαση είναι άλλο πράγμα»

Σχετικά με τον τουρισμό, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ως Υπουργός Ανάπτυξης έχει «πολύ μεγάλη αγωνία να πιάσουμε τους στόχους του τουρισμού. Μέχρι σήμερα είμαστε πολύ πάνω από τους στόχους μας. Σχεδόν 50% πάνω από το στόχο που είχαμε θέσει (40% του 2019)», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τέλος, σχετικά με τη Μύκονο, εξήγησε ότι «τα μέτρα είχαν επίδραση σε ορισμένες κρατήσεις σε βίλες. Δεν ήταν αρνητική η επίδραση, αφού δεν έγιναν τα πάρτι, άρα απέδωσαν τα μέτρα. Η κακή εικόνα της Μυκόνου δεν έθεσε σε κίνδυνο τη Μύκονο, αλλά τον τουρισμό στην Ελλάδα κι επειδή ενδιαφερόμαστε για όλη τη χώρα πήραμε μέτρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα