Ντροπή και στον Ξανθό: Αδειάζει τον Πολάκη αλλά... επειδή έδωσε πάτημα στην ΝΔ!

Αδειασε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο Ξανθός μετά τον σάλο με τις δηλώσεις του για τον Κυμπουρόπουλο.

«Talk of the town» έχει γίνει ο Παύλος Πολάκης με τις δηλώσεις του για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η στάση του οποίου φαίνεται πως έχει προκαλέσει τριγμούς στην κυβέρνηση.

Μπορεί χθες ο Αλέξης Τσίπρας από την Βουλή να αμύνθηκε απέντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις

του υπουργού του, όμως όπως φαίνεται οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια και στο εσωτερικό του κόμματος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, «άδειασε» τον Πολάκη χαρακτηρίζοντας την δήλωσή του ατυχή και αχρείαστη, αλλά.. γιατί έδωσε βήμα στην ΝΔ να ξεφύγει από το επικοινωνιακό αδιέξοδο και να αντεπιτεθεί, και όχι γιατί δεν σεβάστηκε το μεγαλείο ψυχής του Κυμπουρόπουλου και όσα έχει καταφέρει στην ζωή του.

«Ήταν μια ατυχής δήλωση αυτό είναι προφανές. Κυρίως ήταν μια αχρείαστη δήλωση που έδωσε τη δυνατότητα, κατά την άποψή μου, σε μια περίοδο που φαινόταν η ΝΔ να είναι στριμωγμένη επικοινωνιακά για κρίσιμα θέματα της κοινωνικής της ατζέντας, της έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί, να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να απειλεί με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας και λίγο να αλλάξει το πολιτικό κλίμα«, είπε ο Ανδρέας Ξανθός.

Keywords
Τυχαία Θέματα