Survivor: Άγριος καβγάς μεταξύ Βρισηίδας Ανδριώτου και Άρη Σοϊλέδη - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατρεπτικό το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της ασυλίας προηγήθηκε μεγάλος καβγάς μεταξύ της Βρισηίδας και του Άρη Σοϊλέδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια των κόκκινων υποστήριξε ότι πριν την χθεσινή ψηφοφορία ο Άρης Σοϊλέδης την πλησίασε και την ρώτησε ποιον θα ψηφίσει..

Αυτό όμως δεν το παραδέχθηκε ο Άρης

Σοϊλέδης καθώς όπως είπε δεν την ρώτησε ποτέ κάτι τέτοιο. Οι δυο τους επέμεναν τόσο έντονα στις απόψεις τους που ορκίστηκαν και σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Με λες ψεύτρα στα μούτρα μου;» τον ρώτησε η Βρισηίδα κι εκείνος αποκρίθηκε «Μα είσαι.. θα με βγάλεις εμένα ψεύτη στον κόσμο;».

Σε άλλο σημείο της διαμάχης τους η Βρισηίδα είπε ότι την ρώτησε όταν δεν ήταν μπροστά οι κάμερες ενώ ο Άρης Σοϊλέδης ισχυρίστηκε ότι δεν είναι φίλοι για να την ρωτήσει κάτι τέτοιο.

«Δεν θα με βγάλεις τρελή εμένα ..το ορκίζομαι στη μάνα μου», φώναζε η Βρισηίδα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο αγώνισμα της ασυλίας νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι και έτσι οι μπλε έπρεπε να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους.

Έτσι, πρώτος υποψήφιος από την ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ ο δεύτερος ο Γιάννης Τσολάκης που τον υπέδειξε ο Σάββας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Να θυμίσουμε ότι από την ομάδα των Διάσημων ο Απόστολος Ρουβάς που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία έβγαλε στον τάκο την Μυριέλλα Κουρεντή.

Συνοψίζοντας υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιάννης Τσολάκης και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα