Super League: Ουσία και θέαμα ο Ολυμπιακός στο Βόλο, «τεσσάρα» στο Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός είχε ουσία αλλά και θέαμα στο παιχνίδι του στο Βόλο, όπου επικράτησε άνετα της τοπικής ομάδας σε παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Με το εμφατικό 4-0 επί του Βόλου ο Ολυμπιακός «αποζημίωσε» με τον καλύτερο τρόπο τους περίπου

15.000 οπαδούς του που κατέκλυσαν το Πανθεσσαλικό.

Ο Πεπ Μπιελ με πέναλτι στο 7ο λεπτό, ο Χουάνγκ στο 22΄, ο Μπακαμπού στο 45΄ κι ο Ελ Αραμπί στο 75΄ ήταν οι σκόρερ των Πειραιωτών, που σε ένα ακόμη ματς έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο κι επιβεβαίωσαν την ανοδική τους πορεία από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Μίτσελ.

Αντίθετα, το αρνητικό σερί του Βόλου επεκτάθηκε, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας συμπλήρωσε 2 μήνες χωρίς «τρίποντο» (έχει να νικήσει από τις 10 Νοεμβρίου) με απολογισμό 3 ήττες και 2 ισοπαλίες στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Εσκοβάλ (86΄ Σιελής), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάτζι (78΄ Ουές), Ντέλετιτς (86΄ Καρτάλης), Τσιρίνος (65΄ Μεθκίδα), Κούτσιας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ (66΄ Μαρσέλο), Εμβιλά (78΄ Κασάμι), Χουάνγκ, Φορτούνης (71΄ Μασούρας), Μπιελ, Χάμες Ροντρίγκες (67΄ Σαμασέκου), Μπακαμπού (70΄ Ελ Αραμπί)

#SUPER_LEAGUE #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΒΟΛΟΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα