«Ράγισαν καρδιές» στο «τελευταίο αντίο» του 6χρονου Θωμά - Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς

Σπαρακτικό το «ύστατο χαίρε» στον 6χρονο Θωμά, που «κατέληξε» στο Νοσοκομείο Πατρών, ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 6χρονου Θωμά στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στα Γρεβενά.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο προαύλιο του ναού, για να δώσει τον δέοντα φόρο τιμής στο 6χρονο αγοράκι, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού, για ακόμα μια φορά, δίνουν μαθήματα ζωής και ανθρωπιάς, ζητώντας αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά απινιδωτών σε δημοτικά σχολεία

της πόλης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αγοράκι, που υπέστη αιφνίδια καρδιακή ανακοπή από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο σπίτι του, στα Γρεβενά, μεταφέρθηκε διασωλημένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ελλείψει διαθέσιμης κλίνης στην Θεσσαλονίκη.

Οι γιατροί της ΜΕΘ προχώρησαν στη διαδικασία «ψύξης» του εγκεφάλου, ωστόσο όπως δήλωσε ο κ. Ηλιάδης «δυστυχώς η καρδιακή ανακοπή ήταν τέτοιας φύσης, που προκάλεσε δυστυχώς ανεπανόρθωτες βλάβες στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί και να πιστοποιηθεί ο εγκεφαλικός θάνατος».

Από την πρώτη στιγμή, εστάλη γενετικό υλικό στο Ωνάσειο, προκειμένου να εντοπιστεί από τι προκλήθηκε η ανακοπή με δεδομένο ότι δεν υπήρξε κανένα διαγνωσμένο ιατρικό πρόβλημα.

Φωτογραφίες: makthes.gr#ΘΩΜΑΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΓΟΝΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα