Super League: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο, δεύτερο σερί τρίποντο για τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες ενώ το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη διακόπηκε.

Από τα παιχνίδια της Κυριακής για την 11η αγωνιστική της Super League, ξεχώριζε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

όπου ΠΑΟΚ και Άρης αναμετρήθηκαν στην Τούμπα, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τη διακοπή του στις καθυστερήσεις, με τους κίτρινους να προηγούνται 1-0.

Το απευθείας φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον Ολυμπιακό μία δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 επί του Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Θεσσαλοί, που είδαν τον Τόμας Βατσλίκ να αποκρούει το πέναλτι του Τομ φαν Βέερτ στο 10ο λεπτό, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Ολλανδό επιθετικό το γκολ που είχε πετύχει από την άσπρη βούλα ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί στο 85’.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό και τον... ιπτάμενο γκολκίπερ του, Νίκο Μελίσσα, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε με μεγαλύτερη ηρεμία να φτάσει στο δεύτερο σερί τρίποντό του στη Super League (για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν), επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, χάρις σε δύο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος ξαναβρήκε τον... εαυτό του.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία από το σημερινό (28/11) μενού της 11ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Ιωνικού με 2-1 στο «Γεντί Κουλε» και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το τρομερό γκολ του Γκαγέγος και το πέναλτι του Λάμπρου στο 90’ (έπειτα από υπόδειξη του VAR για μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι στον Γιάννου) έκριναν τη νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ισοφάρισε προσωρινά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Άοσμαν με καταπληκτικό γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα