Νικος Γαλανός: Ήμουν σπάταλος, ήθελα να περνάω καλά

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση μίλησε  ο Νίκος Γαλανός. Ο Νίκος Γαλανός μίλησε για τη ζωή του στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά». «Ήμουν σπάταλος. Δεν ήμουν ούτε υπερ της αποταμίευσης ούτε του να τοποθετήσω τα…

Η Αλίκη και η Τζένη

Ο ηθοποιός συγκινήθηκε που είδε πλάνα με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μίλησε για την απώλειά τους.

«Υπήρχαν δύο σημεία αναφοράς. Το

ένα ήταν από τη μια ήθελα να κλαίω και η άλλη στιγμή ήταν που προσπαθούσα με λογική να συγκρατήσω το συναίσθημα. Συγκινήθηκα που τις είδα. Έχουν περάσει τόσα χρόνια, αλλά είναι μια ζωή. Και είναι μια πέτρα, ένας βράχος, ένας δρόμος μέσα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Είναι όπως όταν κάποιος χάνει έναν δικό του άνθρωπο, άλλος χτυπιέται, εκδηλώνεται, κλαίει, φωνάζει, ουρλιάζει, σκίζει τα ρούχα του. Άλλος πονάει μέσα του και δεν το εκδηλώνει είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Διαπίστωσα τώρα ότι μέσα στην πορεία μου, των 55 χρόνων ζωής στο θέατρο, ήταν δύο γυναίκες που και με αγάπησαν και τις αγάπησα».

Η Έλενα Κατρίτση του έκανε μια ιδιαίτερη ερώτηση: «Βρήκες ανθρώπους να μοιραστείς τα όνειρά σου ή τα όνειρά σου ήταν μια προσωπική υπόθεση;»

«Ήμουν μισιακός και στα δύο, δεν τα ολοκλήρωνα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, δεν τα έδινα όλα. Ήταν μια συντήρηση εσωτερική, απότοκη ίσως των παιδικών χρόνων, που δεν με άφηνε να το εκδηλώσω. Εκεί έχω μετανιώσει. Όταν ζεις με ανθρώπους είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη φύση μας να μπορείς να πεις “ναι, σ’ αγαπώ”. Και γιατί εσύ γεμίζεις και το εκδηλώνεις αλλά και γιατί ο άλλος περνάει μέσα του και να γεμίζει εκείνη τη στιγμή. Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε οι άνθρωποι».

Keywords
Τυχαία Θέματα