Super League 1: Τα βλέμματα στη Λεωφόρο για το ΠΑΟ - ΑΕΚ, αντίδραση ψάχνει ο Ολυμπιακός, «τελικός» στη Ριζούπολη

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και ο «τελικός» του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο για την παραμονή στην κατηγορία, κλέβουν την παράσταση, από την 25η αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Το απόγευμα (17:15) στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί καθώς υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιαστούν χαρούμενοι - ελέω της πρόκρισης στους «16» του Conference

League - μα και κουρασμένοι ενώ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε... αποστάσεις ασφαλείας από την τελευταία δυάδα έπειτα από το θρίαμβο μεσοβδόμαδα επί του Απόλλωνα Σμύρνης (4-0).

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30), ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι», που αποκλείστηκαν από το Europa League έπειτα από τη νέα ήττα από την Αταλάντα, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα, αλλά οι Κρητικοί είναι άκρως επικίνδυνοι εκτός έδρας και διεκδικούν θέση στα Play Off.

Την ίδια ώρα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται για το γόητρο αλλά και μια καλύτερη βαθμολογική θέση ενόψει της έναρξης της... post season. Το «τριφύλλι» αναζητά μια μεγάλη νίκη, αλλά και ο «Δικέφαλος» θέλει να δώσει συνέχεια στις τελευταίες καλές εμφανίσεις, παίρνοντας και... φόρα ενόψει του εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πέφτει τη Δευτέρα (28/2), με δυο αναμετρήσεις που έχουν κοινή ώρα έναρξης (19:30). Το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο είναι... do or die, ειδικά για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά και οι Περιστεριώτες ξέρουν πως με «διπλό» ίσως ξεφύγουν από την προτελευταία θέση.

Αυτό θα γίνει αν την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλευτεί την έδρα του, εδραιωθεί στην εξάδα και υποχρεώσει τη Λαμία στην έκτη διαδοχική ήττα της.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 0-2

Παναιτωλικός - ΝΠΣ Βόλος 0-0

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

17:15 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ - Ιωνικός

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - ΟΦΗ

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος

19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 1, Λεωφόρο, ΠΑΟ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ριζούπολη,Super League 1, leoforo, pao - aek, olybiakos, rizoupoli