Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Σαρτανά: «Από τις 6 το πρωί μας βομβαρδίζουν και πάλι», συγκλονίζει η Ναταλία Παπακίτσα (βίντεο)

Η Ναταλία Παπακίτσα, πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Σαρτανά, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί και τόνισε πως από τις 06:00 βομβαρδίζουν ξανά στον Σαρτανά, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν 76 ώρες στο υπόγειο, μέσα στο κρύο.

«Τόσες ημέρες ζητήσαμε βοήθεια για να φύγουν τα παιδιά από εδώ. Έχουν σκοτώσει παιδάκια. Τι φταίνε οι άνθρωποι;», ανέφερε ξεσπώντας σε κλάματα η Ναταλία Παπακίτσα μιλώντας στο OPEN.

Όπως είπε από τις 06:00 της Κυριακής συνεχίστηκαν

οι βομβαρδισμοί. «Οι νεκροί στο χωριό μπορεί να είναι περισσότεροι γιατί ποιος ξέρει πόσοι και ποιοι είναι ακόμα μέσα στα κατεστραμμένα σπίτια;».

«76 ώρες καθίσαμε στο υπόγειο, μέσα στο κρύο χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο», ανέφερε περιγράφοντας την κατάσταση που ζουν οι κάτοικοι του χωριού, ενώ όπως είπε, τα πέντε παιδιά που είναι μαζί της είναι ηλικίας από 13 έως 19 ετών, προσθέτοντας ότι για δύο ημέρες είναι χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με την ίδια, στο καταφύγιό που κρύφτηκε βρέθηκε μαζί με άλλα 15 άτομα. «Κανείς δεν μας είπε ότι ξεκίνησε ο πόλεμος. Άρχισαν οι βομβαρδισμοί και τρέξαμε να κρυφτούμε. Εγώ ζήτησα βοήθεια για τα παιδιά», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Σαρτανά, Από, Ναταλία Παπακίτσα,proedros ellinikis koinotitas sartana, apo, natalia papakitsa