Star Wars: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το «Episode IX: The Rise of Skywalker»

Το πρώτο teaser trailer για την τελευταία ταινία της τρίτης τριλογίας του Star Wars έδωσε στη δημοσιότητα η Disney το βράδυ της Παρασκευής.

Το «Star Wars: The Rise of Skywalker» θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2019. Στο τρέιλερ εμφανίζεται, μεταξύ των γνωστών ηρώων, όπως η Rey, και ο δημοφιλής χαρακτήρας της πρώτης τριλογίας, Lando Calrissian,

ενώ στο τέλος του ακούγεται και το «σατανικό» γέλιο κάποιου που, στον κόσμο του Star Wars τουλάχιστον, θα έπρεπε να είναι νεκρός εδώ και πολύ καιρό...

Στο τρέιλερ ο κύριος χαρακτήρας της Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) αγωνίζεται με ένα φωτόσπαθο εναντίον ενός διαστημόπλοιου.

Στη συνέχεια εμφανίζεται το ρητό: «Κάθε γενιά έχει έναν θρύλο». Ακόμα και ο κακοποιός Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ) και ο σύντροφος της Ρέι, Φιν (Τζον Μπογιέγκα) εμφανίζονται στο τρέιλερ όπως και ο Τσουμπάκα που βρίσκεται στο τιμόνι του Millennium Falcon. Στο τρέιλερ κάνει μία σύντομη εμφάνιση και η ηθοποιός Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε το 2016.

Ακόμη πιο σημαντικό για τους θαυμαστές της ταινίας είναι η φωνή που ακούγεται στο τέλος του τρέιλερ που μοιάζει πολύ με εκείνη του Αυτοκράτορα Ίαν ΜακΝτίαρμιντ και πλέον όλοι ανυπομονούν να μάθουν εάν θα εμφανιστεί στην ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα