Sinead O’ Connor: Μπαίνει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης - «Ήμουν εξαρτημένη μια ολόκληρη ζωή»

Μέσω twitter η Sinead O’ Connor ενημέρωσε πως ακυρώνει τις προγραμματισμένες συναυλίες της προκειμένου να ενταχθεί σε ένα «πρόγραμμα αποτοξίνωσης ενός έτους για το τραύμα και τον εθισμό».

Το πρόγραμμα αυτό ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε διαδικτυακά η Sinead O’ Connor, τα τελευταία έξι χρόνια είναι βυθισμένη στη θλίψη ενώ όλα ξεκίνησαν όταν έφυγε από τη ζωή κάποιο αγαπημένο

της πρόσωπο.

Στην ίδια σειρά tweets η Sinead O’ Connor παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένη στο χασίς τα τελευταία 34 χρόνια ενώ εθίστηκε και σε άλλα ναρκωτικά μετά την απώλεια που βίωσε.

«Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν πολύ τραυματικά και αυτή η χρονιά ήταν το τέλος, αλλά τώρα ξεκινάει η ανάρρωση» έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter. «Φέτος έχασα έναν πολυαγαπημένο μου άνθρωπο και με επηρέασε τόσο πολύ άσχημα που με έκανε να εξαρτηθώ πολύ γρήγορα από ένα ναρκωτικό, όχι το "χόρτο". Ήμουν εξαρτημένη από το "χόρτο" για 34 χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Μεγάλωσα με πολλά τραύματα και καταχρήσεις. Και βρέθηκα κατευθείαν στη μουσική βιομηχανία. Ποτέ δεν έμαθα πραγματικά πώς είναι η κανονική ζωή. Ποτέ δεν είχα χρόνο να επουλώσω τα τραύματά μου. Ούτε και ήμουν έτοιμη. Θα ήθελα την υποστήριξη και την κατανόησή σας και να κρατήστε τα εισιτήριά σας για το 2022, οπότε θα επιστρέψω με ένα καινούργιο άλμπουμ και περιοδεία» ανέφερε στα tweets της.

Η 53χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της για την ακύρωση αυτή των εμφανίσεων της. Ωστόσο εξαίρεση αποτελούν οι ημερομηνίες των συναυλίων της στην Ιρλανδία.

{https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1326095178336231425?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα