Self test: Πότε δεν θα μπορούμε να τα προμηθευτούμε από τα φαρμακεία

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, αποφάσισε ότι δεν θα γίνεται διανομή των self test σε διανυκτερεύσεις

Όπως ενημέρωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ζητήθηκε από τους αρμόδιους Υπουργούς η πλατφόρμα των self tests να κλείνει στις διανυκτερεύσεις και τα σαββατοκύριακα, για να μην προκαλούνται προβλήματα στη λειτουργία των εφημερευόντων φαρμακείων.

Μετά από το αίτημά μας αυτό, σε πρώτη φάση η πλατφόρμα θα είναι  κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 στις 08:00 π.μ  όπως και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τη λήξη της δωρεάν διάθεσης  των self tests από τα φαρμακεία που είναι στα τέλη Μαΐου.

Επίσης ζητήθηκε οι μηχανογράφοι να λύσουν το πρόβλημα ώστε να κλειδώνει το σύστημα και στη διάρκεια των καθημερινών διανυκτερεύσεων. Μέχρι να λυθεί το θέμα αυτό οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι  πρέπει να ενημερώσουν το κοινό ότι τα φαρμακεία αδυνατούν να διαθέτουν τα self tests  στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ανακοίνωση από τον Φαρμακευτικό σύλλογο Θεσσαλονίκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σε συνεδρίασή του, αποφάσισε ότι πλέον η διανομή των self test θα γίνεται μόνο κατά το νόμιμο ωράριο των φαρμακείων: Δευτέρα και Τετάρτη 08:00-14:00 και Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή 08:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00.

Επίσης τα φαρμακεία δεν θα διαθέτουν self tests στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ο ΦΣΘ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να σεβαστούν την απόφαση αυτή γλιτώνοντας το συνωστισμό και την ταλαιπωρία και συμβάλλοντας κι αυτοί στην ομαλή λειτουργία των φαρμακείων της πόλης μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Self, Πότε,Self, pote