Qatar Gate: Αλλάζει τακτική η Εύα Καϊλή, «μάχη» για να βγει από τη φυλακή με βραχιολάκι

Η Εύα Καϊλή αλλάζει τακτική, καθώς θέλει να αντιστρέψει το κλίμα και να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι για να είναι κοντά στην κόρη της.

Τις επόμενες μέρες η Εύα Καϊλή, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με το Qatar Gate, θα προσπαθήσει να πείσει τον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ, για να γυρίσει πίσω στην δύο ετών κόρη της.

«Πλέον τα νομικά

και πραγματολογικά επιχειρήματα δεν θα τα αναπτύξουμε μόνο κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, αλλά θα προσπαθήσουμε να συναντήσουμε τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα και τον Ανακριτή» λέει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο star.

Στις δύο πρώτες ακροάσεις για την αποφυλάκισή της, η Εύα Καϊλή δεν κατάφερε να πείσει τον Βέλγο εισαγγελέα που είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει το σκάνδαλο Qatar Gate και να «τιμωρήσει» τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου.

Η πρώτη κίνηση της Εύας Καϊλή την ημέρα των συλλήψεων, να κρύψει τα χρήματα που είχε στο σπίτι, μοιάζει να είναι το μεγάλο λάθος που την κρατά εντός των φυλακών Χάρεν, μακριά από το παιδί της.

«Δεν υπάρχουν 30 εκατομμύρια σε λογαριασμούς στον Παναμά»

«Με τη βούλα πλέον της Αρχής Βρώμικου Χρήματος, πιστοποιείται ότι η κυρία Εύα Καιλή ουδέποτε δωροδοκήθηκε από το Κατάρ σε τράπεζες του Παναμά. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί πλέον είναι γιατί εκπορεύονται αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Γιατί στον χώρο της πολιτικής τίποτα δεν γίνεται τυχαία» λέει ο κ. Δημητρακόπουλος.

#ΕΥΑ_ΚΑΙΛΗ #QATAR_GATE #ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Qatar Gate, Αλλάζει, Εύα Καϊλή,Qatar Gate, allazei, eva kaili