Nέο κανάλι από τη Nova

Με το νέο pop up κανάλι Novacinema extra HD ενισχύει το πρόγραμμά της η Nova.

Στόχος της Nova είναι με το νέο κανάλι να προσφέρει περισσότερες επιλογές ποιοτικής ψυχαγωγίας σε όλη την οικογένεια κατά την παραμονή στο σπίτι.

Τo Νovacinema extra

HD θα είναι διαθέσιμο μέχρι την Κυριακή 12 Απριλίου σε όλους τους συνδρομητές χωρίς επιπλέον κόστος και θα είναι αφιερωμένο σε καθημερινούς μαραθώνιους σειρών.

Συγκεκριμένα, το κανάλι θα προβάλει καθημερινά ένα μαραθώνιο μιας τηλεοπτικής σειράς back to back, όπως:

τη ρομαντική σειρά από την ομότιτλη ταινία «Four Weddings and a Funeral»την αστυνομική σειρά «Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector» βασισμένη στην ταινία «The Βone Collector»την ιταλική παραγωγή – σειρά «Gomorrah» από το ομώνυμο best-seller του Ρομπέρτο Σαβιάνοτον τρίτο κύκλο της σειράς «The Deuce» με την Μάγκι Τζίλενχαλτον δεύτερο κύκλο της σειράς περιπέτειας «The Son» με τον Πίρς Μπρόσναντη σειρά φαντασίας «His Dark Materials»τη σειρά «Jett» με την Κάρλα Γκουτζίνοτην σειρά «Mrs. Fletcher»την πολεμική δραματική σειρά «Morocco – Love In Times Of War»τον τρίτο κύκλο της βραβευμένης σειράς «The Handmaid‘s Tale» με την Ελίζαμπεθ Μοςτη συνέχεια της ιστορικής σειράς «Medici: The Magnificent»το δεύτερο κύκλο της βασισμένης στο ομώνυμο best seller του Στίβεν Κίνγκ σειράς «Castle Rock».Διαβάστε ακόμη:

Cosmote: Διαθέτει κανάλι της δωρεάν μέσω youtube

Κορονοϊός: Αυτή είναι η ελληνική εταιρεία που δίνει bonus στους εργαζομένους

Κλείνει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μετά από 150 χρόνια λειτουργίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα