«MEGA-λη μπάλα» από το νέο έτος - Όλα τα μεγάλα ονόματα του νέου καναλιού

Το MEGA ετοιμάζει μεγάλη πρεμιέρα έχοντας στο δυναμικό του ηχηρά ονόματα τα οποία αναμένεται να αλλάξουν το τηλεοπτικό σκηνικό.

Την 1η Νοεμβρίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να αποκτήσει την πολυπόθητη ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA, με προσφορά 33.999.999 ευρώ στον πολυσυζητημένο

πλειοδοτικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε. Eκτοτε ο επιχειρηματίας και τα σχέδια του μονοπωλούν το ενδιαφέρον και βάζουν φωτιά σε δημοσιεύματα και φήμες αναφορικά με το πότε θα εκπέμψει ξανά το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, σαφής ημερομηνία πρεμιέρας δεν υπάρχει, καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν όλα τα νομικά ζητήματα της μεταβίβασης των στοιχείων της Τηλέτυπος στην Aλτερ Eγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά να υπάρξει η καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την επιστροφή του MEGA στις οθόνες.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», παράλληλα με όλα τα παραπάνω, βέβαια, το επιτελείο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού δεν σταματά τις επαφές με πρόσωπα και παρουσιαστές πρώτης γραμμής προκειμένου όλα να είναι έτοιμα τη σωστή στιγμή. Με κάποιους από τους τηλεαστέρες έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές, ενώ με κάποιους άλλους οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι εκτός των αγαπημένων σειρών του MEGA, που θα έχουν πρωταγωνιστική θέση στο πρόγραμμα, αρχικά έμφαση θα δοθεί στην ενημέρωση και σε δεύτερο χρόνο στην ψυχαγωγία.

Ενημέρωση

Χριστίνα Λαμπίρη

Νίκος Ευαγγελάτος

Δώρα Αναγνωστοπούλου

Γιάννης Πρετεντέρης

Στα σκαριά η ψυχαγωγία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αντώνης Ρέμος

Μαίρη Συνατσάκη

Σάσα Σταμάτη

Γιώργος Καπουτζίδης

Αλέξανδρος Παπανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα