Intralot: Συμφωνία για να προμηθεύσει με 550 τυχερά παιχνίδια λοταρία στη Γερμανία

Η LOTTO Hamburg GmbH - κρατική λοταρία στη Γερμανία - υπέγραψε συμφωνία με την INTRALOT Global Operations B.V. θυγατρική εταιρεία της INTRALOT

S.A., για να αντικατασταθούν 550 τερματικά τυχερά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, η INTRALOT επελέγη ως προμηθευτής τεχνολογίας λογισμικού κατόπιν διεξοδικής διαγωνιστικής διαδικασίας και αξιολόγησης επικύρωσης (proof-of-concept). Η συμφωνία περιλαμβάνει την παράδοση 550 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON, εκτυπωτών και οθονών, συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των περιφερειακών συστημάτων, καθώς και προαιρετική παράδοση επιπλέον 100 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON κατά τη διάρκεια της σύμβασης. Επιπλέον, προβλέπεται η συντήρηση και υποστήριξη των τερματικών και του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των οθονών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, τo PHOTON αποτελεί κορυφαίο τερματικό λοταρίας και το πρώτο πλήρους μεγέθους τερματικό για τα λιανικά δίκτυα, το οποίο αξιοποιεί τη χρήση τεχνολογίας ανίχνευσης εικόνων για την ανάγνωση δελτίων και γραμμικών κωδικών κάθε είδους. Η πλήρης απουσία κινούμενων εξαρτημάτων μαζί με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ICON Digital Imaging της INTRALOT, επιτυγχάνει αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα και ευκολία χρήσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, όπως πιστοποιούν οι πράκτορες σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στη LOTTO HAMBURG, είναι ο κρατικός αδειοδοτημένος οργανισμός διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου και προσφέρει παιχνίδια όπως LOTTO 6από49, GlucksSpirale, KENO, EuroJackpot καθώς επίσης και τα νόμιμα αθλητικά στοιχηματικά παιχνίδια ODDSET και Toto για πάνω από 60 χρόνια.

Η LOTTO Hamburg GmbH διαθέτει σήμερα περίπου 440 σημεία πώλησης που κατανέμονται σε όλη την μητροπολιτική περιοχή του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου, στα οποία οι παίκτες ενημερώνονται για τα προϊόντα που προσφέρει η LOTTO Hamburg και όπου καταθέτουν τα στοιχήματά τους. Το 2018 η Λοταρία σημείωσε πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρησιακά έσοδα.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, η INTRALOT ανέλαβε το δεκαετές συμβόλαιο για την παροχή της νέας πλατφόρμας ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών με δυνατότητα παράλληλης διαχείρισης πολλαπλών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της LOTTO HAMBURG, καθώς επίσης και στη γερμανική αγορά κρατικών οργανισμών διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ώστε να υποστηρίξει τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους της LOTTO HAMBURG.

Keywords
Τυχαία Θέματα