Indian Wells: Αποκλεισμός στον τρίτο γύρο για Τσιτσιπά και... υποτιμητικές δηλώσεις για τον αντίπαλό του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Τζένσον Μπρούκσμπι και έμεινε εκτός συνέχειας του Indian Wells.

Ο Αμερικανός πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι και μπροστά στο κοινό του πήρε μια σπουδαία πρόκριση, με την προσπάθεια του Τσιτσιπά να ολοκληρώνεται στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς ήταν κυρίαρχος στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με ευκολία (6-1), όμως αυτό μάλλον λειτούργησε βοηθητικά για τον Μπρούκσμπι.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Στέφανου και με 6-3 ισοφάρισε στα σετ. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέπεσε σε αρκετά αβίαστα λάθη, ενώ την ίδια ώρα, ο Μπρούσκμπι ακολούθησε πιστά στο πλάνο του και έφτασε σε μια σπουδαία πρόκριση.

Στον τέταρτο γύρο ο Μπρούκσμπι θα βρει στο δρόμο του, τον Βρετανό Κάμερον Νόρι, ο οποίος απέκλεισε τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεχίσει στο διπλό με παρτενέρ τον Φελισιάνο Λόπεζ, με τον οποίο στέφθηκαν πρωταθλητές στο Ακαπούλκο.

Ο Έλληνας τενίστας, έκανε δηλώσεις μετά το ματς και ήταν φανερά ενοχλημένος από τον αποκλεισμό, ενώ με τα λόγια του υποβάθμισε αρκετά τη νίκη του Μπρούκσμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με εντυπωσίασε το πόσες φορές στις επιστροφές του το μπαλάκι χτύπησε την ταινία του φιλέ, αλλά πέρασε στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Νομίζω ότι αυτή είναι εκπληκτική ικανότητα. Επιστρέφει το μπαλάκι πίσω. Αυτό τον κάνει δύσκολο».

«Δεν είναι πολύ εκρηκτικός, αλλά επιστρέφει το μπαλάκι. Δεν είναι αθλητικός. Απλώς διαβάζει το παιχνίδι καλά και παίζει στον ρυθμό του, παίζει με τον ρυθμό του αντιπάλου του. Δεν έχει κάτι που μπορεί να σε “σκοτώσει”».

«Ειλικρινά δεν είμαι πολύ εκνευρισμένος. Χαίρομαι που βρίσκομαι στο γήπεδο, το χέρι μου είναι καλά, είμαι χαρούμενος που παίζω. Έχω κίνητρο και θέλω να πετύχω πράγματα φέτος. Ελπίζω να τα πάω καλά στα μεγάλα τουρνουά. Μετά την επέμβαση που έκανα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα, δεν βλέπω την αρνητική πλευρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indian Wells, Αποκλεισμός, Τσιτσιπά,Indian Wells, apokleismos, tsitsipa