Ουκρανία: Αμερικανός στρατηγός υπέρ του Πούτιν - «Ο Μπιλ Γκέιτς, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και η Νέα Τάξη Πραγμάτων»

Έναν μάλλον απρόσμενο σύμμαχο στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει κατά της Ουκρανίας, φαίνεται πως βρήκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος για πολλούς στις ΗΠΑ εκφράζει σημαντικό κομμάτι του στρατιωτικού κατεστημένου της υπερδύναμης, προκαλεί «τριγμούς» στην Ουάσιγκτον με όσα ανέφερε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία

ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν».

«Όλα όσα βλέπουμε στην Ευρώπη σήμερα είναι η ανατροπή μιας ισορροπίας στα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως την θέλουν αυτοί: Όπως την θέλουν άτομα σαν τον Δρ. Χαράρε, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπιλ Γκέιτς» πρόσθεσε ο στρατηγός ε.α.

Ο Μάικλ Φλιν είπε ακόμα πως «πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για ανθρώπους πολύ ευφυείς, έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πώς θέλουν να εξελιχθεί ο κόσμος. Και ο Θεός και η ψυχή δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου».

{https://twitter.com/irqvet/status/1503348731189420033?s=20&t=1Zuh97k2AQT2ga-clUbxqA}

Keywords
Τυχαία Θέματα