Hive Social: Το «εναλλακτικό» Twitter σημειώνει τεράστια αύξηση δημοτικότητας

Νέα εναλλακτική λύση στο Twitter, γνωρίζει τεράστια αύξηση στη δημοτικότητα καθώς οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από το κοινωνικό δίκτυο του Έλον Μασκ.

Μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις στο Twitter έχουν αποκτήσει νέα προβολή τις τελευταίες ημέρες, στον απόηχο της ιδιοκτησίας και του μετασχηματισμού της εταιρείας από τον Έλον Μασκ. Το πιο

δημοφιλές είναι το Mastodon – αν και αυτό συνοδεύεται από μια σειρά ζητημάτων, όπως μια περίπλοκη διαδικασία εγγραφής και παράπονα σχετικά με το σχεδιασμό της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το Independent, τώρα μια νέα εφαρμογή, το Hive, έχει γίνει νέα εστίαση καθώς οι άνθρωποι αναζητούν έναν νέο τρόπο αναδημιουργίας των δικτύων και της εμπειρίας τους στο Twitter.

Το Hive δανείζεται σε μεγάλο βαθμό το ίδιο σχέδιο με το Twitter, με τους χρήστες να λαμβάνουν ένα προφίλ που μπορεί να ακολουθηθεί και θα οδηγεί τις αναρτήσεις στις ροές των ακολούθων τους. Μοιάζει επίσης με το Instagram, με την επιλογή κοινής χρήσης μεγάλων εικόνων σε αυτές τις ροές ειδήσεων.

Προσθέτει επίσης δυνατότητες από παλαιότερα κοινωνικά δίκτυα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα τραγούδι για αναπαραγωγή στη σελίδα του προφίλ τους, για παράδειγμα, όπως προσφέρθηκε στο MySpace – αν και το Hive το κάνει δανειζόμενος από την Apple Music.

Ωστόσο, πολλά παραμένουν άγνωστα σχετικά με την εφαρμογή. Ως νέα εφαρμογή, τα σχέδιά της για το μέλλον καθώς και οι δεσμεύσεις της για το απόρρητο και την ασφάλεια δεν είναι ακόμη απολύτως σαφή.

Ο ιστότοπός του παραθέτει οδηγίες περιεχομένου που απαγορεύουν τη ρητορική μίσους, την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και άλλα. Όσοι χρήστες δεν συμμορφώνονται με αυτούς τους κανόνες ενδέχεται να βρουν τον λογαριασμό τους σε αναστολή ή κλείσιμο, προειδοποιεί.

Έχει επίσης μια σύντομη πολιτική απορρήτου που παρέχει τα δεδομένα που θα συλλέξει η εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει δεδομένα στις συσκευές των χρηστών. Ωστόσο, απαιτεί επίσης από τους χρήστες να «αναγνωρίσουν και να αποδεχτούν ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής και αξιόπιστη και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά της».

Η εταιρεία δεν απάντησε αμέσως σε ερωτήσεις του The Independent σχετικά με αυτές τις πολιτικές και πώς σκόπευε να κερδίσει χρήματα ή να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα της στο μέλλον.

Στο Twitter, η εταιρεία είπε ότι αποτελείται από δύο άτομα και ότι ήταν ευγνώμων για την υπομονή των ανθρώπων, καθώς λειτουργεί με προβλήματα και την εισροή νέων εγγραφών.

«Εργαζόμαστε πολύ γρήγορα για να επικοινωνούμε με νέους χρήστες, εργαζόμαστε για τη βελτίωση της εφαρμογής και το σχεδιασμό των νέων μας λειτουργιών προσβασιμότητας μετά από εκπληκτικά σχόλια από πολλούς χρήστες που επωφελούνται από μερικά εξαιρετικά εργαλεία για τη βελτίωση της εμπειρίας τους», ανέφερε σε tweet.

#HIVE_SOCIAL #TWITTER #ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ #ΕΛΟΝ_ΜΑΣΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Hive Social,Twitter