Copa America: Η Αργεντινή... πιστή στο ραντεβού με τη Βραζιλία - Πρόκριση στα πέναλτι για τη Χιλή

Tο παζλ της τετράδας των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα έχει... σχεδόν συμπληρωθεί, μετά τις χθεσινοβραδινές αναμετρήσεις.

Η Αργεντινή νίκησε 2-0 τη Βενεζουέλα με γκολ των Μαρτίνες (10΄) και Λο Τσέλσο (74΄) παίρνοντας την πρόκριση για την ημιτελική φάση, όπου θα συναντήσει τη Βραζιλία τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/7) στις 03:30.

Η ομάδα του Σκαλόνι μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και άνοιξε νωρίς το σκορ, όμως το γρήγορο προβάδισμα δεν της εξασφάλισε

μία άνετη επικράτηση. Η Βενεζουέλα πίεσε στη συνέχεια και είχε ευκαιρίες, όμως το δεύτερο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού κλείδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά για την Αλμπισελέστε.

Στο άλλο ματς που ακολούθησε, είχαμε λευκή ισοπαλία και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι με την Χιλή να κερδίζει με 5-4 και να παίρνει την πρόκριση. Στη Χιλή τελικά κανείς δεν θα θυμάται τα δύο γκολ που δεν μέτρησαν μέσω VAR, έπειτα από αυτή την πρόκριση. Ο Βιδάλ σκόραρε αλλά ο Μαριπάν είχε κάνει χέρι, ενώ ο Σάντσες στο προηγούμενο τέρμα ήταν οφσάιντ.

Ετσι το ματς, από το οποίο πέρα των φάσεων του VAR απουσίαζαν οι μεγάλες στιγμές, πήγε στα πέναλτι και η Χιλή, με τον Αλέξις σάντσες να σκοράρει το νικητήριο πέναλτι, επικράτησε με 5-4, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί η Χιλή περιμένει πλέον τον αντίπαλό της, ο οποίος θα είναι ο νικητής του Ουρουγουάη - Περού.

Keywords
Τυχαία Θέματα