Champions League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο δρόμο για τα Play Offs - Η τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων ρεβάνς

Έτοιμοι για τα μεγάλα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στα Play Offs του Champions League και την ευκαιρία να «αγγίξουν» τους ομίλους της διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός (Άγιαξ - ΠΑΟΚ,

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ, 13/8 στις 21:30).

 

Έτοιμοι για τα μεγάλα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στα Play Offs του Champions League και την ευκαιρία να «αγγίξουν» τους ομίλους της διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωταθλητή Ολλανδίας, Άγιαξ, στο Άμστερνταμ.

Μετά το 2-2 της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη επί των Ολλανδών στην έδρα τους ή ισοπαλία από 3 γκολ και πάνω για να πάρει την πρόκριση.

Ο προπονητής της ομάδας, Άμπελ Φερέιρα, εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες του,θεωρώντας ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με ποδοσφαιρικό θράσσος στην έδρα της ομάδας που εξέπληξε την Ευρώπη την περασμένη χρονιά, κάνοντας μεγαθήρια όπως την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους να αδυνατούν να αντισταθούν στο παιχνίδι τους.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την τουρκική Μπασακσεχίρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση μετά την πολύ μεγάλη νίκη με το γκολ του Μασούρα στην Τουρκία (0-1).

Οι «ερυθρόλευκοι», με τη συμπαράσταση του κόσμου τους που θα γεμίσει το φαληρικό γήπεδο, θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη φετινή πρόκριση, μετά το θρίαμβο απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν και έχουν όλα τα φόντα για να το πετύχουν.

Ο Μάρτινς φαίνεται να πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός έχει βρει τον ρυθμό του και γι' αυτό δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλάγες.

Σα στο τέρμα, δεξιός μπακ ο Ομάρ, αριστερός ο Τσιμίκας και στόπερ οι Σεμέντο και Μεριά. Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης οι αμυντικοί μέσοι, Μασούρας και Ποντένσε στα "φτερά" και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο στο κλασικό 4-2-3-1. Αυτό φαίνεται να είναι το πλάνο πρόκρισης για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων αρχίζουν στις 21:30, με το Άγιαξ - ΠΑΟΚ να μεταδίδεται από την Cosmote Sport 1 και το Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ από το Novasports 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα