Blue Horizon: Την Κυριακή οι απολογίες των κατηγορούμενων, στο νοσοκομείο ο υποπλοίαρχος

Προθεσμία για αύριο έλαβαν για να απολογηθούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Την Κυριακή (10/9) στις 9:30 το πρωί θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon. Σήμερα οδηγήθηκαν στις δικαστικές Αρχές του Πειραιά

οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες, καθώς ο υποπλοίαρχος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι στο νοσοκομείο αλλά αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος, στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης, απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον τραγικό θάνατό του. Στο ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου που φαίνεται σε βίντεο να απωθεί τον 36χρονο, τον ύπαρχο, ασκήθηκε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στα άλλα δύο μέλη του πληρώματος ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ στον πλοίαρχο ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Στην Εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλιτιάδης Βαρβιτσιώτης για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.

«Νομίζω πως θα ισχυριστούν πως γλίστρησε και έπεσε ο Αντώνης. Θα προσπαθήσουν να βγάλουν όλη την Ελλάδα τρελούς. Εύχομαι να μη συμβεί αυτό» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου Απόστολος Λύτρας.

#ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ #BLUE_HORIZON #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΝΤΩΝΗΣ #ΝΑΥΤΙΚΟΙ #ΠΛΟΙΟ #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Blue Horizon, Κυριακή,Blue Horizon, kyriaki