Bazaar αγάπης από Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Το Χαμόγελο του Παιδιού με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιήσει bazaar αγάπης με την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού, να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών και παράλληλα να βάλουν το δικό τους σποράκι ζεστασιάς, αγάπης και ελπίδας.

Οι δημότες της Αγίας

Παρασκευής θα μπορούν να βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού, είδη bebe, πετσέτες κ.α.

Παράλληλα, σε μια κίνηση μεγάλης συμβολικής αξίας, θα έχουν τη δυνατότητα να φυτέψουν σε ένα γλαστράκι ένα σπόρο καλέντουλας και να προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά στα σπίτια που μεγαλώνουν τα παιδιά του Οργανισμού, καθώς όλα τα έσοδα από το Βazaars του Οδοιπορικού θα διατεθούν για τη θέρμανση των σπιτιών μας του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αττική (Περιστέρι, Μοσχάτο, Μαρούσι, Μελίσσια, Καρέας).

Keywords
Τυχαία Θέματα