Καλλιάνος για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο: Φταίνε οι γονείς τους που μεγαλώνουν αλητάκια

O Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος τον περασμένο Φλεβάρη έγινε viral στα social media με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και στην οποία φαίνεται να παρακολουθεί την ομιλία του στη Βουλή, με φόντο ένα μεγάλο κάδρο του, έβαλε στο «στόχαστρό» του τη μαζική κινητοποίηση των μαθητών που διεκδικούν ενισχυμένα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού, εκμεταλλευόμενος πολιτικά τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν.

«Τα κακόμοιρα

τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες. 
Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια.
(ΥΓ : Αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ’ όλους οι γονείς σου)», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα…

Gepostet von Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα