Aυτά είναι τα επεξεργασμένα κρέατα που κρύβουν κινδύνους για την υγεία

Tα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι επιβλαβή για την υγεία μας. Αντί να σου προσφέρουν πράγματα που χρειάζεται το σώμα σου για να ευδοκιμήσει, περιέχουν πρόσθετα που μπορούν να κάνουν κακό στην υγεία σου.

Υπάρχουν πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα εκεί έξω (από σνακ με ζάχαρη έως επεξεργασμένα δημητριακά) που θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να περιορίσεις εάν θέλεις να ζήσεις καλύτερη ζωή.

Η εγκεκριμένη διαιτολόγος Catherine Gervacio από το Living.Fit, αναφέρει πώς τα χειρότερα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι τα κρέατα (όπως τα

αλλαντικά) και πρέπει να τα αποφύγεις πάση θυσία. Αναλυτικά μας προτείνει να προσέχουμε τα εξής:

Επεξεργασμένα αλλαντικά

Σε ποιον δεν αρέσει να τρώει ένα νόστιμο σάντουιτς με ζαμπόν για μεσημεριανό γεύμα ή να τρώει μια αλλαντικά σε ένα πάρτι; Δυστυχώς, η Gervacio μάς λέει ότι τα αλλαντικά είναι μερικά από τα χειρότερα επεξεργασμένα κρέατα που μπορείς να φας ειδικά αν προσπαθείς να χάσεις βάρος.

«Τα μεσημεριανά κρέατα και το corned beef έχουν επίσης υψηλή ποσότητα λίπους», προειδοποιεί. Αυτά τα επεξεργασμένα κρέατα έχουν χάσει τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά όταν παρασκευάστηκαν, επομένως δεν σου προσφέρουν πολλά οφέλη σε αντάλλαγμα για όλο αυτό το λίπος. «Αυτό θέτει σε κίνδυνο την υγιή απώλεια βάρους καθώς μπορεί να επηρεαστούν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καθημερινή λειτουργία και τον μεταβολισμό», λέει.

«Είναι καλύτερο να επιλέγεις άπαχα κρέατα που είναι φρέσκα εκτός αγοράς, δεν έχουν ορατά λιπαρά και μαγειρεύονται με λίγα ή καθόλου λιπαρά», πρόσθεσε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Issue.

#ΚΡΕΑΣ #ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ #ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ #ΚΙΝΔΥΝΟΙ #ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα