6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαλκηδόνος

6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαλκηδόνος

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Χαλκηδόνος:

3 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2 ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ (για πισίνα)
1 ΔΕ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους (στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ

και ο Α.Μ. ΕΦΚΑ του υποψηφίου) πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.

3. Τίτλο σπουδών και λοιπά απαιτούμενα προσόντα σύμφωνα με τον πίνακα. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, πράξη αναγνώρισης από τον κατά περίπτωση αρμόδιο φορέα.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να δηλώνουν ότι: "πληρώ τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (σύμφωνα με τις παρ.1 και 2 του αρθρ.169 του ν.3584/07)".
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να δηλώνουν ότι:"είμαι υγιής και έχω την φυσική καταλληλότητα που μου επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που έχω επιλέξει".

6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να δηλώνουν ότι:
"α)Δεν έχω καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
β)Δεν είναι υπόδικος που έχω παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί. γ)Δεν έχω στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά μου δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή
δ)Δε τελώ υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
ε) Δεν έχω απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημοσίου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα μου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να δηλώνουν ότι: "Κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αίτησής μου δεν έχω απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, σε φορείς του δημοσιου ή ευρύτερου δημοσίου τομέα του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994, όπως αυτό αντικαταστάσθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του Ν. 3812/2009".
Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια (έναρξη και λήξη) και την ειδικότητα.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές (για τους άνδρες).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα δικαιολογητικά, στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Χαλκηδόνος (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 36 Κουφάλια Θεσσαλονίκης) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος, Σταυρούλα Δελιάκη (τηλ. 2391 330152) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου, δηλαδή από 21-06-2018 έως και 25-06-2018.

Η προκηρυξη εδω

Keywords
Τυχαία Θέματα