4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλου

4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλου.

Ανακοίνωησ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων, για την κάλυψη επειγουσών αναγκών των παιδικών σταθμών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ως εξής :

4 Βοηθών Βρεφοκόμων ΔΕ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα πιο κάτω δικαιολογητικά :
1.

Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση στην οποία, εκτός της ειδικότητας, θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζομένου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3. Απολυτήριος τίτλος σπουδών της ειδικότητας (όπως αναφέρονται στον πίνακα).

ΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόλου «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.», Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Καραμπατζάκη - Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 24210 - 91191), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίΖει την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης στον τοπικό τύπο, δηλαδή την 21/9/2018 και λήγει την 25/9/2018. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα