10 προκηρύξεις που «τρέχουν» για προσλήψεις αποφοίτων Γυμνασίου, Λυκείου και ΙΕΚ

Δέκα προκηρύξεις είναι ενεργές αυτό το διάστημα για προσλήψεις υποψηφίων με προσόντα που ποικίλουν αλλά με βάση τα απολυτήρια Γυμνασίου, Λυκείου και ΙΕΚ. Οι προσλήψεις ήδη έχουν αναρτηθεί στην ενότητα του dikaiologitika.gr «θεσεις εργασίας»

27 θέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολική Αχαΐας

Το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας για την Οργανική Μονάδα Αιγίου ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι επτά (27) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως τις 31/12

Το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας για την Οργανική Μονάδα Αιγίου ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι επτά (27) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως τις 31/12, ως εξής:

8 ΥΕ Φυλάκων (8ωρης κυκλικής απασχόλησης)11 ΥΕ Καθαριότητας (8ωρης κυκλικής απασχόλησης)1 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων (4ωρης απασχόλησης)1 ΥΕ Πλυντών/τριών (4ωρης απασχόλησης)1 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων (8ωρης απασχόλησης)1 ΥΕ Τραπεζοκόμων (5ωρης απασχόλησης)2 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων (5ωρης απασχόλησης)2 ΥΕ Πλυντών/τριών (8ωρης απασχόλησης)Αιτησεις εως την Παρασκευή, Φεβρουάριος 16, 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

50 προσλήψεις στην καθαριότητα στο Δήμο Ηρακλείου

Πρόσληψη προσωπικού διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

Πρόσληψη του κατωτέρω κατ΄αριθμό και ειδικότητα προσωπικό , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο ( 2 ) μηνών , για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών,εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Αποκομιδής και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου: ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΕΝΗΝΤΑ (50), Δύο (2) μήνες .

ΑρχείαΑναλυτικά η ανακοίνωση

8 προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Διονύσου

ΤΟ ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ "Η ΕΣΤΙΑ"» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», (Περίοδος 2017 – 2018), ,στο ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ "Η ΕΣΤΙΑ"»

ΤΟ ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ "Η ΕΣΤΙΑ"» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», (Περίοδος 2017 – 2018), ,στο ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ "Η ΕΣΤΙΑ"», που εδρεύει στο Δήμο Διονύσου, Ν. Αττικής και συγκεκριμένα των παρακάτω ειδικοτήτων και αριθμό ατόμων:

Ειδικότητα

Αριθμός ατόμων

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

4

ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων

2

ΔΕ Μαγείρων

1

ΥΕ Προσωπικό Βοηθητικών Εργασιών

1

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης και το αντίστοιχο Παράρτημα είναι συνημμένα παρακάτω

Σας γνωστοποιούμε ότι η προθεσμία που αφορά την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για την ΣΟΧ 1/2018 ανακοίνωση του ΝΠ ΚΟΙΠΑΠ Η ΕΣΤΙΑ ορίζεται από 03/02/2018 έως και τις 12/02/2018 και κατά τις ώρες 09.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ. στο γραφείο του ΝΠ επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28 Άγιος Στέφανος τηλ. επικοινωνίας 210-8141700.

Σχετικά έγγραφα: 30-3-2017-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ 30-3-2017 - ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΜΕΑ (1)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΣΤΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΟΧ1_2018

Θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Λάρισας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας,

που εδρεύει στην Λάρισα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

2 ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Επισημαίνουμε: ότι εκτός των δικαιολογητικών που αναφέρονται στο παραπάνω παράρτημα (ΣΟΧ), οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν μία επιπλέον υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώσουν ότι: δεν έχουν απασχοληθεί σε Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (πρώην Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ή πρώην Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ ή Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ή Υπουργείο Πολιτισμού) και το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. από 19-07-2004 (έναρξη ισχύος του Π.Δ. 164/2004) και εφεξής με οποιαδήποτε σύμβαση εργασίας ή σε εκτέλεση προσωρινής δικαστικής απόφασης η οποία εκδόθηκε κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Σε αντίθετη περίπτωση εάν έχουν απασχοληθεί να αναφέρουν αναλυτικά τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (πρώην Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ή πρώην Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ ή Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ή Υπουργείο Πολιτισμού) και το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε που εργάσθηκαν, τη χρονική διάρκεια και την ειδικότητα.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι, απόφοιτοι του ΙΕΚ Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων, να αναφέρουν τα χρονικά διαστήματα απασχόλησης σε Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (πρώην Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ή πρώην Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ ή Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ή Υπουργείο Πολιτισμού) και το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. από 23-02-2012 (έναρξη ισχύος του Ν. 4049/2012).

Για την απόδειξη της αναπηρίας του ίδιου ή συγγενικού προσώπου θα πρέπει να προσκομίζονται τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στα σημεία 17 και 18 του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήματος ΣΟΧ με σήμανση έκδοσης 30-03-2017.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)», με σήμανση έκδοσης 30-03-2017.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, ΤΚ. 41500, Μεζούρλο-Λάρισα, υπόψη κου Γαρόφλου και κας Δηλημίτη (τηλ. επικοινωνίας: 2413508207-2413508282).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής (Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας- Αρχαιολογικός Χώρος Α' Αρχαίου θεάτρου Λάρισας), καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος

του Δήμου Λαρισαίων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες μας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην Υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα - Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες Έντυπα - Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ•.

Η προκηρυξη εδω

Προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών αναγκών που αφορούν την υγεία, την πρόνοια και την φροντίδα των ηλικιωμένων του ΝΠΔΔ Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 279/02.02.2018 ΣΟΧ 1/2018 ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών αναγκών που αφορούν την υγεία, την πρόνοια και την φροντίδα των ηλικιωμένων του ΝΠΔΔ Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα για τις εξής ειδικότητες ανά αριθμό ατόμων:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γραφείο Διοίκησης Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης (Γραφεία 101-102), 1ος όροφος, Βασ.Όλγας 148, 54645 Θεσσαλονίκη, κατά το χρονικό διάστημα 06/02/2018 – 12/02/2018.

Για να κατεβάσετε το σώμα της ανακοίνωσης πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε ολόκληρο το σώμα της ανακοίνωσης πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το έντυπο της αίτησης πατήστε εδώ.

23 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμπάκας

Ο ∆ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του ∆ήµου Καλαµπάκας

που εδρεύει στην Καλαµπάκα, και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

4 ∆Ε Οδηγοί Οχηµάτων
2 ∆Ε Ηλεκτρολόγοι
1 ∆Ε Χειριστές µηχανηµάτων έργου (µηχανικό σάρωθρο- σκούπα)
3 ∆Ε Χειριστές µηχανηµάτων έργου ( JCB)
13 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Καλαµπάκας, Ευθ. Βλαχάβα 1, Τ.Κ. 42200 Καλαµπάκα, απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο του ∆ήµου, υπόψιν κας Μέλλιου Βάιας (τηλ. επικοινωνίας: 2432350216). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (∆Ε ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριµένα κατηγοριών ∆Ε και ΥΕ επιτρέπεται µόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ∆Ε που µπορεί να καλυφθούν επικουρικώς µε εµπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιµοποιήσει µία µόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίµησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ∆Ε και ΥΕ) που επιδιώκει.

Η προκηρυξη εδω

Θέσεις εργασίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος του Δήμου Νέας Προποντίδας,

που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων και ειδικότητα με τα αντίστοιχα απαιτούμενα τυπικά προσόντα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου

ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος, εκτός από την Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 που αναφέρεται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ II, «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στοιχείο 2. του Παραρτήματος αυτού.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξου¬σιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επι¬στολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέας Προποντίδας, Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Τ.Κ. 63200, Νέα Μουδανιά, απευθύνοντάς την στο «Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας», υπόψη κ. Δαλαμπίρα Κων/νου ή κ. Μισοκοίλη Σοφίας (τηλέφωνα επικοινωνίας: 23730.25887 και 23730.25533). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την απο-σφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προ¬σωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπική εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Νέας Προποντίδας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα - Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι ■-> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες ■-> Έντυπα - Διαδικασίες ■-> Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Η προκηρυξη εδω

ΕΛΤΑ: Η νέα προκήρυξη ΣΟΧ 5 /2018

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα οκτώ (18) ατόμων [επτά (7) ατόμων της ειδικότητας ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, εννέα (9) ατόμων της ειδικότητας ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ και δύο (2) ατόμων της ειδικότητας ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ], πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Α.Ε

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα οκτώ (18) ατόμων [επτά (7) ατόμων της ειδικότητας ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, εννέα (9) ατόμων της ειδικότητας ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ και δύο (2) ατόμων της ειδικότητας ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ], πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Α.Ε., που εδρεύουν στους Νομούς Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων & Κέρκυρας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1
ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1

ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1
ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1
ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 2

ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 6

ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 8 μήνες (πλήρους απασχόλησης) 2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Τα πιστοποιητικά της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (Α.Σ.Π.Ε.), για όσους υποψήφιους επικαλούνται Πολυτεκνική ιδιότητα και τα πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ (όπου απαιτείται) υποβάλλονται υποχρεωτικά είτε σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο, είτε σε πρωτότυπα.

Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής», που απαιτούνται από την Ανακοίνωση, πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα και να έχουν επικυρωθεί, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «30-03-2017» και ειδικότερα στην τελευταία ενότητα του Κεφαλαίου ΙΙ με τίτλο «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ.
Για την ανάδειξη της αναπηρίας του ίδιου ή συγγενικού προσώπου θα πρέπει να προσκομίζονται τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στα σημεία 17 και 18 του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήματος ΣΟΧ με σήμανση έκδοσης«30-03-2017»

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, σε απλό φάκελο μεγέθους Α4, σε ένα από τα παρακάτω Ταχυδρομικά Καταστήματα:

• Κεντρικό Κατάστημα Ιωαννίνων, Μ. Μπότσαρη 1 - 451 01 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τηλ: 26510 28698
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κας Β. Ζδράβου

• Κατάστημα Ιωαννίνων 2, Γ. Παπανδρέου 14 - 450 02 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τηλ: 26510 71440
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κ. Δ. Ράπτη

• Κατάστημα Ανατολής, Ιωαννίνων 25 - 450 03 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τηλ: 26510 49576
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κας Α. Μαλέσκου
• Μονάδα Διανομής Ιωαννίνων, Σάββα Νικολάτου & Νάξου - 453 32 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τηλ: 26510 43059
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κ. Α. Λαδιά

• Κέντρο Διαλογής Ιωαννίνων, 3ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών-440 00 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τηλ: 26510 40307
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κ. Α. Παπαγεωργίου
• Κεντρικό Κατάστημα Κέρκυρας, Λ. Αλεξάνδρας 26 - 491 00 ΚΕΡΚΥΡΑ, τηλ: 26610 27861
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κ. Δ. Παπαβλασόπουλου

• Κατάστημα Παραμυθιάς, Κ. Καραμανλή 108 - 460 30 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, τηλ: 26660 22247
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κ. Β. Πατσούρα
• Κατάστημα Μετσόβου, Τοσίτσα 3 - 442 00 ΜΕΤΣΟΒΟ, τηλ: 26560 42245
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κας Γ. Θεοδώρου

• Μονάδα Διανομής Κέρκυρας, 2ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Πέλεκα - 491 00 ΚΕΡΚΥΡΑ, τηλ: 26610 82265
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κ. Κ. Μανιατόπουλου
• Μονάδα Διανομής Άρτας, Αρισταγόρα 4 - 471 00 ΑΡΤΑ, τηλ: 2681071015
Στο φάκελο οι υποψήφιοι να αναγράφουν οπωσδήποτε την ένδειξη : Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2018, υπόψη κας Π. Μανιφάβα

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας των ΕΛΤΑ Α.Ε. στα Καταστήματα των Υπηρεσιακών Λειτουργιών και των Μονάδων Ταχυδρομικών Λειτουργιών των ΕΛΤΑ Α.Ε., όπου προκηρύσσονται οι θέσεις, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων Ιωαννιτών, Κερκυραίων, Σουλίου, Αρταίων και Μετσόβου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα σας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στο Νομό που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες — Έντυπα -Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι — Ανεξάρτητες και άλλες αρχές — ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες — Έντυπα -Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Η προκηρυξη εδω

50 προσλήψεις στην καθαριότητα στο Δήμο Ηρακλείου

Πρόσληψη προσωπικού διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

Πρόσληψη του κατωτέρω κατ΄αριθμό και ειδικότητα προσωπικό , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο ( 2 ) μηνών , για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών,εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Αποκομιδής και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου: ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΕΝΗΝΤΑ (50), Δύο (2) μήνες .

ΑρχείαΑναλυτικά η ανακοίνωση

Θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη,και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

3 ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Επισημαίνουμε: ότι εκτός των δικαιολογητικών που αναφέρονται στο παραπάνω παράρτημα (ΣΟΧ), οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν μία επιπλέον υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώσουν ότι: δεν έχουν απασχοληθεί σε Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (πρώην Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ή πρώην Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ ή Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ή Υπουργείο Πολιτισμού) και το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. από 19-07-2004 (έναρξη ισχύος του Π.Δ. 164/2004) και εφεξής με οποιαδήποτε σύμβαση εργασίας ή σε εκτέλεση προσωρινής δικαστικής απόφασης η οποία εκδόθηκε κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Σε αντίθετη περίπτωση εάν έχουν απασχοληθεί να αναφέρουν αναλυτικά τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (πρώην Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ή πρώην Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ ή Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ή Υπουργείο Πολιτισμού) και το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε που εργάσθηκαν, τη χρονική διάρκεια και την ειδικότητα.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι, απόφοιτοι του ΙΕΚ Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων, να αναφέρουν τα χρονικά διαστήματα απασχόλησης σε Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (πρώην Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ή πρώην Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ ή Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ή Υπουργείο Πολιτισμού) και το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. από 23-02-2012 (έναρξη ισχύος του Ν. 4049/2012).

Για την απόδειξη της αναπηρίας του ίδιου ή συγγενικού προσώπου θα πρέπει να προσκομίζονται τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στα σημεία 17 και 18 του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήματος ΣΟΧ με σήμανση έκδοσης 30-03-2017.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)», με σήμανση έκδοσης 30-03-2017.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, Λεωφόρος Μάκρης 44, Τ.Κ.: 68131 - Αλεξανδρούπολη, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Ευαγγελίας Πολυχρονάκη (τηλ. επικοινωνίας: 25510-26103).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής (Αρχαιολογικό Μουσείο και Αρχαιολογικοί Χώροι Αλεξανδρούπολης καθώς και στο Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου), όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων: Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου στους οποίους εδρεύουν οι αναφερόμενες υπηρεσίες μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες μας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην Υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες -> Έντυπα - Διαδικασίες -> Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι - Ανεξάρτητες και άλλες αρχές - ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες - Έντυπα - Διαδικασίες - Διαγωνισμών Φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ•.

Η προκηρυξη εδω

Keywords
ιεκ, ιεκ, προσληψεις, θεσεις, φεβρουάριος, νπδδ, αλληλεγγυη, εστια, τηλ, αμεα, λαρισα, ΑΣΕΠ, κας, κεπ, ηλεκτρονική, gov, θεσσαλονικη, νέα, κεφαλαιο, δικαιολογητικα, ΕΛΤΑ, ελλαδα, ιωαννινα, παπανδρεου, χλμ, κερκυρα, παραμυθια, αρτα, αλεξανδρουπολη, εφημεριδες, σταση εργασιας, τραπεζα της ανατολης, αθηνα, αργιες 2012, η ημέρα της γης, κοινωνικος τουρισμος, γλωσσα δ δημοτικου, γλωσσα στ δημοτικου, γλωσσα ε δημοτικου, ημερομήνια, μετάφραση, ηλεκτρονική, αιτηση, αμεα, αρτα, βυζαντινο μουσειο, εδρα, εξουσιοδοτηση, νπδδ, πλαισιο, υγεια, υπευθυνη δηλωση, υπουργειο πολιτισμου, αιτησεις, αλληλεγγυη, γλωσσα, γραφεια, διαστημα, διευθυνση, δημος, δηλωση, εγγραφα, εντυπα, επτα, εστια, εφημεριδα, εφορεια, εικοσι, υπηρεσια, υπηρεσιες, θεσεις εργασιας, κας, κεφαλαιο, κειμενο, λεωφορος, ληξη, μηνες, οκτω, οπωσδηποτε, παραμυθια, υπογραφη, συγκεκριμενα, σειρα, σωμα, τηλ, υλοποιηση, φεβρουάριος, χλμ, χρονικα, ωρες, εννεα, φακελος, gov, υπουργειο, νοσοκομειο, οδηγοι, θεσεις
Τυχαία Θέματα