Κλούνεϊ κατά Τραμπ: Μετά τον Μπους, η Αμερική βιώνει ξανά μια άτυχη στιγμή


Την υποστήριξή του στη Μέριλ Στριπ διατύπωσε ο συνάδελφός της Τζορτζ Κλούνεϊ με αφορμή την ομιλία της κατά του Ντόναλντ Τραμπ, στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Κλούνεϊ σε εκδήλωση του Netflix σχολίασε την επίθεση που έκανε ο Τραμπ στη Στριπ, την οποία χαρακτήρισε "υπερεκτιμημένη", λέγοντας: Δεν υποτίθεται ότι αυτός πρέπει να διοικεί τη χώρα; Δεν τον ψήφισα, δεν τον υποστηρίζω, δεν νομίζω ότι είναι η σωστή επιλογή για τις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή

πρέπει μόνο να ελπίζουμε ότι δεν θα καταστρέψει τα πάντα. Πρέπει να ελπίζουμε ότι θα κάνει αξιοπρεπώς τη δουλειά γιατί αν αποτύχουν οι ΗΠΑ, θα συμβούν άσχημα πράγματα. Ομως δεν βλέπω καλά σημάδια...» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κλούνεϊ υποστήριξε ότι η Αμερική μετά την ευτυχία να έχει προέδρους όπως τον Τζέφερσον, τον Ρούζβελτ και τον Κένεντι, «είχε την ατυχία να έχει και τον Μπους και τώρα βιώνει ξανά μία άτυχη στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κάνω πολιτική, μα μπορώ να κάνω πράγματα να ακουστούν περισσότερο. Οι πραγματικά γενναίοι είναι οι δημιουργοί που φτιάχνουν τις ταινίες. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες. Άρα αν μπορώ να τους βοηθήσω, αυτή είναι μία καλή χρήση της επωνυμίας μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα