Έχασε τον ύπνο του ο Πολάκης με την επίσκεψη του Κυριάκου στον Ευαγγελισμό


Η χθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό έκανε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη μέχρι και να χάσει τον ύπνο του.

Στις 4 τα ξημερώματα ο κ. Πολάκης, έξαλλος, που ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τους γιατρούς του νοσοκομείου, ως "ήρωες", έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

«Οταν εκλεινε ο Αδωνις

4 νοσοκομεια και εδιωχνε 2500 γιατρους απο την πρωτοβαθμια ,(τοτε ντε που ησουν υπουργος διοικητικης ανασυγκροτησης και εβγαλες σε διαθεσιμοτητα και απολυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;; Αλλαξε image maker ,απο γκρεμο σε καταστροφη σε παει.....(παντα γυρω απ το κολωνακι βεβαια ειτε για καφε ειτε για εφημερια )».

Η πρώτη απάντηση ήρθε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που οι δύο άντρες βρίσκονται έτσι και αλλιώς στα "μαχαίρια".

«Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ», έγραψε ο αντιπρόεδρος της γαλάζιας παράταξης.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, μακριά από δημοσιογράφους και κάμερες, έγινε γνωστή μετά από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μόλις επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά το Νοσ. Ευαγγελισμός σε ημέρα εφημερίας. Ένα σχόλιο μόνο: οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες."

Keywords
Τυχαία Θέματα