Τσόρι Ντομίνγκες: Αυτός με έδιωξε από τον Ολυμπιακό


Ο Τσόρι Ντομίνγκες έζησε πολλές επιτυχίες στον Ολυμπιακό, όμως η αποχώρησή του δεν έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και ο λόγος, όπως εξήγησε ο ίδιος, ήταν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ένας ατζέντης που... κινούσε τα νήματα, όπως άφησε να εννοηθεί ο Αργεντινός.

Ο Τσόρι έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο gazzetta.gr

και για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε:

«Έμενα εκτός χωρίς να με καλούν Νομίζω ότι ο λόγος ήταν περισσότερο θέμα ενός ατζέντη παρά των ίδιων των προπονητών. Νομίζω ότι το πρόβλημα προερχόταν από έναν άνθρωπο και όχι από τους προπονητές. Η σύμπτωση ήταν ότι οι προπονητές ήταν του ίδιου ατζέντη. Οπότε, ήταν μάλλον φυσιολογικό με την περίπτωσή μου να υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Με έκανε να σκέφτομαι πολλά πράγματα. Γιατί πραγματικά, κάθε μέρα δούλευα όπως όλοι, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, πολύ σκληρά. Ήταν περίπλοκη η τελευταία χρονιά. Αλλά ειλικρινά έχω κάθε είδους αναμνήσεις. Είναι πολύ δυνατός μέσα μου ο σεβασμός που μου έδειξαν οι οπαδοί του συλλόγου, η Θύρα 7. Πραγματικά είμαι πολύ ευγνώμων απέναντί τους».

Θα ήθελες να συνεχίσεις στον Ολυμπιακό; Ήσουν μια πολύ δυνατή προσωπικότητα στα αποδυτήρια...

«Εγώ αυτό που ξεκαθάρισα εγώ στον Ολυμπιακό ήταν πως δεν είμαι μόνο για το θέμα των αποδυτηρίων, αισθανόμουν καλά για να είμαι ανταγωνιστικός, για να παίξω. Αν ήταν να με κρατήσουν στην ομάδα μόνο από θέμα σεβασμού, ή για την παρουσία μου στα αποδυτήρια, όχι. δεν ήθελα να μείνω. Δεν μου φαινόταν σωστό».

Λείπουν από τον Ολυμπιακό οι μεγάλες προσωπικότητες;

«Δεν ξέρω πολύ τους νέους παίκτες που ήρθαν. Αλλά νομίζω ότι η πλειοψηφία εκείνων που ήταν μαζί μου έχουν ισχυρές προσωπικότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα