Τρομερή ατάκα Σλούκα για Ομπράντοβιτς!

20:03 1/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Μιλώντας στην κάμερα της «ΕΡΤ» ο «Σλου» είπε για το «LG AegeanBall Festival»: «Ωραία τα λες. Έχουν αρχίσει να κουράζουν αυτά... Ήρθαμε για την προσπάθεια του Γιώργου, είναι κάτι πολύ όμορφο. Βοηθάμε τον Γιώργο, που είναι και φίλος μας. Τι εκκλησία; Με παιδάκια παίζαμε, τον Γιώργο, τον Κάιλ και την Εβίνα. Βάλτε μας κάποιον σοβαρό! Οι οδηγίες του Ζέλικο δεν ξεχνιούνται ποτέ, ειδικά τα βίντεο μετά από ήττες» και συμπλήρωσε σχετικά με το αν προτιμά τις φωνές του «Ζοτς» ή την ζέστη της Σύρου:

«Τον

καύσωνα στη Σύρο. Μακράν! Κοκκινίζω και μόνος μου!».

Για το νέο συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε υπογράμμισε: «Οι προτεραιότητές μου από την αρχή ήταν συγκεκριμένες. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Αλλά, είμαι ευτυχισμένος στην Φενέρμπαχτσε και ήθελα να συνεχίσω στην οικογένεια της "Φενέρ". Νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας και του Ζέλικο. Τους εμπιστεύομαι και εγώ. Μου κάλυψαν όσα ήθελα και έμεινα. Δεν αφήνεις εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έναν από τους πιο σπουδαίους προπονητές».

Τέλος, ανέφερε για την Εθνική Ελλάδας: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την Εθνική. Ο προπονητής είναι έμπειρος και μας ξέρει όλους. Υπάρχει 100% εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Το υλικό είναι πολύ καλό».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα