Το Facebook Communities Summit έρχεται στην Ευρώπη


Η διάσκεψη "Facebook Communities Summit" θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 8-9 Φεβρουαρίου 2018, με στόχο να φιλοξενήσει διαχειριστές Ομάδων, διοργανωτές Εκδηλώσεων και διαχειριστές Σελίδων.

Είτε αφορά σε μια Ομάδα [Group] που συνδέει νέες μητέρες, μια επιχείρηση που η Σελίδα της [Page] προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής και υποστηρίζει μια ομάδα τρεξίματος της γειτονιάς, είτε μία Εκδήλωση [Event] για συγκέντρωση χρημάτων για σκοπό που εξυπηρετεί την τοπική κοινότητα, αυτό που έχουν κοινό αυτές οι κοινότητες είναι ένας ηγέτης με πάθος για δημιουργικότητα.

Στο FCS Ευρώπης οι

υπεύθυνοι των κοινοτήτων που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρια και ομάδες συζήτησης που θα εστιάζουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων, την παροχή εργαλείων και συμβουλών για τη διαχείριση μιας κοινότητας. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή, θα μάθουν, και θα μοιραστούν, εμπειρίες με άλλους υπεύθυνους κοινοτήτων, ενώ επίσης θα μάθουν από το Facebook για τα προϊόντα που αναπτύσσονται για τη στήριξη ασφαλών και υποστηρικτικών κοινοτήτων. Επίσης, θα υπάρξουν ευκαιρίες για όσους αναπτύσσουν τις κοινότητες να μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους μαζί με στελέχη του Facebook, ώστε να μπορέσουν να τους υποστηρίξουν όσον το δυνατόν καλύτερα.
Ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά του καθενός ή τις προσωπικές καταστάσεις που βιώνει, πιθανόν υπάρχει μια ομάδα εκεί έξω για τον καθένα. Στην πραγματικότητα υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια ενεργών ομάδων στο Facebook, και η ύπαρξή τους οφείλεται στο πάθος και την αφοσίωση του διαχειριστή της Ομάδας που ηγείται αυτών των κοινοτήτων.

Για μια θέση στο Facebook Communities Summit της Ευρώπης καλούνται οι διαχειριστές ομάδων, οι διοργανωτές εκδηλώσεων και οι διαχειριστές σελίδων από την Ευρώπη να δηλώσουν συμμετοχή έως την 1η Δεκεμβρίου, 2017, εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα