Τηλεοπτικές άδειες: Ολοκληρώθηκε η αποσφράγιση των φακέλων


Ολοκληρώθηκε η αποσφράγιση των φακέλων των έξι υποψηφίων, για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία άρχισε την Τρίτη 16/1/2018 παρουσία των νομίμων εκπροσώπων τους.

Σήμερα στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ανοίχτηκαν οι δύο τελευταίοι φάκελοι του E TV και της Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε. Χθες, ανοίχτηκαν οι φάκελοι του ALPHA και του ΑΝΤ1.

Με χρονική σειρά, εξετάστηκαν από τις επτά ομάδες που είχαν δημιουργηθεί οι φάκελοι των Γιάννη

Αλαφούζου (Σκάι), Γιάννη Βαρδινογιάννη (Star), Δημήτρη Κοντομηνά (Alpha), Θοδωρή Κυριακού (Ant1), Ιβάν Σαββίδη (Epsilon) και Φίλιππου Βρυώνη (Ελληνική Τηλεοπτική).

Όλα διεξήχθησαν ομαλά,κι έτσι οι προαναφερθέντες επιχειρηματίες φέρουν, πλέον, τον τίτλο των προσωρινών υπερθεματιστών.

Το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε ενημέρωση, ωστόσο ο πλήρης έλεγχος των στοιχείων και των απαιτούμενων θα πάρει από 1,5 έως 3 μήνες.

Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Δεν απαντά για Mega

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα των μεγαλομετόχων του Μega, Βαγγέλη Μαρινάκη και οικογένειας Βαρδινογιάννη.


Η ανεξάρτητη αρχή δεν έχει αποκριθεί στα ερωτήματα των προαναφερθέντων σχετικά με το αν προτίθεται να ρίξει «μαύρο» στο κανάλι στις 27 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη αρχή αναφέρει : «Στους σκοπούς του ΕΣΡ, όπως περιγράφονται στο Σύνταγμα και τους νόμους, δεν περιλαμβάνεται η παρέμβαση και, πολύ περισσότερο, η στήριξη επιχειρηματικών σχεδίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα, του οποίου η ρύθμιση του έχει ανατεθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα