Τι τρέχει αυτή την εβδομάδα;


Στη Γενεύη το Toyota Yaris 210 ίππων

Η Toyota, με αφορμή την επιστροφή της στο WRC, ετοιμάζεται να ανεβάσει τους τόνους, με ένα«καυτό» σε επιδόσεις Yaris. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Θα ονομάζεται Yaris

GRMN, με τα αρχικά αυτά να προέρχονται από τις λέξεις «Gazoo Racing Masters of Nurburgring». Το βασικό του όπλο; Οι 210+ ίπποι, που σε κάθε περίπτωση μόνο σε αυτοκίνητο πόλης δεν παραπέμπουν. Θα έχει τούρμπο μοτέρ βενζίνης 1,8 λίτρων. Καλά γκάζια!

Καλοκαιράκι έρχεται το Opel Insignia

Το Ιούνιο αναμένεται στην χώρα μας το νέο Opel Insignia. To νέο οικογενειακό μοντέλο θα έχει νέα εμφάνιση, ενώ η γκάμα των μοτέρ θα έχει ως εφαλτήριο των 1.5 λίτρων κινητήρα βενζίνης με ισχύ 140 ίππους – ή 165 ίππους. Πιο πάνω υπάρχει ένας 2.0 λιτρος βενζίνης 200 ίππων ενώ στα ντίζελ οι επιλογές είναι τρεις: 1.600αρη των 110 ίππων και 136 ίππων και τον ανανεωμένο 2.0 λτ. CDTI των 170 ίππων. Το νέο Opel Insignia βρίθει σε ηλεκτρονικά καλούδια. Ξεχωρίζουμε το Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού κ.α.

Nissan: Αύξηση ισχύος για τρία μοντέλα

Σπορ πακέτα με κύριο μενού την αυξημένη ισχύ προσφέρει σε τρία μοντέλα της η Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Σε αριθμούς, η αύξηση της ισχύος αγγίζει το 17,5%. Το πακέτο αναβάθμισης ισχύος αφορά τα μοντέλα Qashqai, Juke και Pulsar που εφοδιάζονται με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρων DiG-T Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δίνει αύξηση ισχύος κατά 17,5% στην μέγιστη τιμή, δηλαδή, από 115 στους 135 ίππους και μια εξίσου σημαντική αυξηση της ροπής 8,4%. Το λόγω πακέτο αναβάθμισης καλύπτεται από σχετική εγγύηση καλής λειτουργίας, αφορά τα προαναφερόμενα μοντέλα, και μπορεί να συνδυαστεί μόνο με τις εκδόσεις που φέρουν μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Με επτά θέσεις πάει η SsangYong στην Ελβετία

Η SsangYong θα έχει σε περίοπτη θέση, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, το XAVL Concept. Το πρώτο σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα φανερώνει τις προθέσεις της μάρκας για την δημιουργία ενός νέου, 7θέσιου SUV. Προς το παρόν θα το …χαζεύουμε για τα επόμενα δύο χρόνια ως κόνσεπτ, αφού η έκδοση παραγωγής είναι προγραμματισμένη το 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα